Στην κορυφή με “πεντάρα” ο ΑΠΣ Πάτραι (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζογλου

Διαιτητής: Ζήκος Μιχαήλ (Αβραμοπούλου Ελένη, Βασιλόπουλος Γεώργιος)

Σκόρερ: 6′ Νικολόπουλος, 32′ 55′ Γαβριήλ Πεν, 44′ Σουγλέρης, 64′ Γερογιάννης – 9′ 43′ Αποσκίτης

Μεγάλη νίκη για τους “πράσινους” στο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς το Πάτραι επικράτησε του Πήγασου Μπεγουλακίου με σκορ 5-2, για την 4η αγωνιστική του Β ομίλου της Α κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, γκολ, ευκαιρίες, δοκάρια, οι παίκτες πήγαιναν δυναμικά στην μπάλα και παραλίγο να έχουμε σύρραξη στο ματς ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Το Πάτραι προηγήθηκε νωρίς στο ματς με κεφαλιά του Νικολόπουλου, ενώ βρήκε γρήγορη απάντηση με τον Αποσκίτη κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή, κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κακαβούλα και ευστόχησε ο Γαβριήλ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο έρχεται ο Αποσκίτης με ένα απίθανο γκολ να ισοφαρίσει σε 2-2. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μανούσος δεν μπόρεσε να διώξει σωστά απ’το σουτ του Λεγάτου και ο Σουγλέρης από κοντά έκανε το 3-2, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά το Πάτραι βάζοντας δύο γρήγορα γκολ με τον Γαβριήλ και τον Γερογιάννη, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι νωρίς.

Σε μια φάση στο ματς, παραλίγο να έχουμε μια σύρραξη παικτών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σε ένα φάουλ που κέρδισε ο Σουγλέρης, ο παίκτης του Πήγασου Νάσος Αναγνώστου όπως ήταν λογικό νευρίασε γιατί έχαναν στο σκορ με 5-2 και παραλίγο να έχουμε αψιμαχίες ανάμεσα σε παίκτες και απ’τις δυο ομάδες, ωστόσο άλλοι ψυχραιμότεροι και διαιτητής χώρισαν τους παίκτες και ο διαιτητής έδωσε τέλος σε αυτή τη φάση βγάζοντας κάρτες.

Έπειτα από αυτή τη φάση και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν είδαμε κάτι το αξιοσημείωτο και το τελικό σκορ έληξε 5-2 για τους γηπεδούχους. Την επόμενη αγωνιστική το Πάτραι “φιλοξενείται” στα προσφυγικά στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Εθνικό Πολύτεκνο, ενώ ο Πήγασος υποδέχεται στο Κάνιστρας τον Αχαϊκό.
Παναγιώτης

Το φίλμ του αγώνα :

3′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πήγασο, έπειτα από την κεφαλιά του Αποσκίτη, μπλόκαρε την μπάλα ο Καρβέλης.

6′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Γαβριήλ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Νικολόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

9′ Γκοοολ για τον Πήγασο με τον Αποσκίτη, ο οποίος με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

15′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Δημόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γαβριήλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κατσαΐτη.

22′ Ωραία ενέργεια του Αναγνώστου από τα δεξιά, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

23′ Ευκαιρία για το Πάτραι, έπειτα από το γέμισμα του Γαβριήλ προς στο δεύτερο δοκάρι, ο Δημόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κατσαΐτη σε άουτ.

25′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν ο Αποσκίτης έκανε την κάθετη πάσα για τον Παπαδημητρακόπουλο από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Καρβέλης.

30′ Καλή ευκαιρία για το Πάτραι, έπειτα από τη σέντρα του Στανή από τα δεξιά, ο Σουγλέρης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

32′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Κακαβούλα, ο Γαβριήλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-1.

43′ Γκοοολ για τον Πήγασο, όταν ο Μπουρλάκης έβγαλε την μπαλιά για τον Αποσκίτη από τα αριστερά, αυτός έκανε το κοντρόλ και από δυσκολη γωνία έσκαψε τον Καρβέλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

44′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν έκανε το σουτ ο Λεγάτος, ο Μανούσος δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Σουγλέρης απο το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

45+1 Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Σουγλέρης βγήκε μόνος του απέναντι απ’τον Κατσαΐτη, τον προσπερασε, έκανε το σουτ αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

55′ Απίθανο γκολ για το Πάτραι, όταν ο Νικολόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Γαβριήλ, αυτός έκανε το κοντρόλ και στη συνέχεια με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-2.

64′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Γερογιάννης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Κατσαΐτη, τον πέρασε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-2.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Παπαδημητρακόπουλος απευθείας, ο Καρβέλης εκτινάχθηκε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Συνθέσεις
ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): Καρβέλης, Στανής, Δημόπουλος, Νικολόπουλος (69′ Παπαγεωργίου), Γιαννόπουλος, Λεγάτος (45′ Γερογιάννης), Μπακάλης (69′ Δρουγούτης), Ζελενίτσας, Σουγλέρης (87′ Γερόπουλος), Λαλούσης, Γαβριήλ (84′ Σπηλιωτόπουλος)

Πήγασος Μπεγουλακίου (Θόδωρος Λαμπρόπουλος): Κατσαΐτης, Κοκοβίκας (77′ Γούτος), Κακαβούλας, Μανούσος, Χριστόπουλος, Αλποχωρίτης, Παπαδημητρακόπουλος (77′ Γαλάνης), Μπουρλάκης (63′ Μπαχλαβάς), Προσκεφαλάς (54′ Δημητρόπουλος), Αναγνώστου, Αποσκίτης

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση