Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων (photos)

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Σε μια αναμέτρηση όπου και για τις δύο ομάδες η νίκη ήταν μονόδρομος καθώς αυτά τα παιχνίδια οι προπονητές τα κυκλώνουν, αφού μιλάμε για παιχνίδια/νίκη “εξάποντο” ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων επιβλήθηκε της Αναγέννησης Πατρών με 3-1 και έφτασε τους 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τον Αχαιό Σαραβαλίου

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Πατρών μετά την χθεσινή ήττα παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής τον Ατρόμητο Πατρών ψάχνοντας μια καλη εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα.

Στα του παιχνιδιού τώρα η αναμέτρηση ήταν πολύ δυνατή με μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Συγκεκριμένα η πρώτη τελική του ματς ήρθε στο 36′ όπου ηταν και το γκολ από πλευράς Αστέρα καθώς ο Τζάφα με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42′ ωραία επέλαση του Χατζήπαπα από τα δεξιά,θα κάνει το γύρισμα ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα και εξ επαφής ο Καράγιωργας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καράγιωργας θα βρεθεί τετ α τετ με τον πορτιέρο της Αναγέννησης να τον σταματάει και να σώζει την ομάδα του από την παραβίαση ενός ακόμα τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ ο Καλούδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Με την σέντρα του παιχνιδιού η Αναγέννηση θα μειώσει σε 3-1 καθώς ο Σολωμός είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και με ωραίο πλασέ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας ξανά την Αναγέννηση στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Στο 69′ ο Χατζήπαπας θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του θα το μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης.

Ενώ τέλος στο 80′ η κεφαλιά του Αλέμη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις :

Αστέρας Τσουκαλεΐκων (Δημήτρης Καράγιωργας) : Τσουραμάνης, Κάτσενος (62′ Ντεντόπουλος), Θωμάς (86′ Ράβανος), Αλέμης, Κάρδαρης Καράγιωργας, Τζάφα, Καρανικόλας (62′ Νάνος), Παπαπέτρος (93′ Μητρόπουλος), Καλούδης (86′ Παπαβασιλείου).

Αναγέννηση Πατρών (Κυριάκος Θούας) : Ξυπολιάς, Ρόδης (21’λ.τ. Βασιλείου), Μασούρας (60′ Μαργώνης), Γεράρδης (75′ Καλύβας), Τράκης, Λαζανάς, Γκοτσόπουλος (60′ Χρηστίδης), Τσάμης, Φραντζής (60′ Κογιός), Παντιώρας, Σολωμός.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση