Παρέμεινε στην Α΄ Κατηγορία με “τριάρα” ο Ατρόμητος Πατρών

Σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο την νίκη, καθώς η ισοπαλία ήταν “καταδικαστική” ο Ατρόμητος Πατρών κατάφερε να κερδίσει τον Ίκαρο Λακκόπετρας με 3-1 και να ανανεώσει το ραντεβού για την νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.

Από την αλλη πλευρά ο Ίκαρος Λακκόπετρας υποβιβάστηκε στην Β κατηγορία. Κομβικό σημείο της χθεσινή αναμέτρησης ήταν το τέρμα του Χριστόπουλου στο 45+1΄ καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο στη διακύμανση του σκορ αλλά και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Με την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού είχαμε και γκολ καθώς στο 17′ ο Παλούκης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με σουτ στην κίνηση ο Π.Γκότσης θα γράψει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Λοτσάρης θα βγάλει την σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο σουτ ο Κωστούρας θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Λοτσάρη θα περάσει πάνω από τα δοκάρια. Όπως και η κεφαλιά του Τσίτσαρη ύστερα από το Φάουλ του Χριστόπουλου, δύο λεπτά αργότερα. Στο 45+1 ο Χριστόπουλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 71′ ο Μπακόπουλος θα βγάλει ωραία κάθετη πάσα και ο Π.Γκότσης με ψύχραιμο πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Τέλος στο 88′ ο Ίκαρος Λακκόπετρας θα μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Κωστούρας θα αντικρύσει ορθώς την 2η κίτρινη κάρτα του κ. Παπαδόπουλου για φάουλ πάνω στον Χριστόπουλο.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Μπίτη, Πανταζόπουλος, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Νικολάι (84′ Τσάκωνας), Παλούκης, Ν.Γκότσης, Αγγελής (92′ Βασιλείου), Μπακόπουλος, Π.Γκότσης (74′ Πρίφτης).

Ίκαρος Λακκόπετρας: Λαγός, Ζυγουράκης (72′ Καλιάμης), Σαν Φιλίππο, Μ.Μπεκίρης, Κ.Μπεκίρης, Σαμίκος, Λοτσάρης, Ντάζος, Διονυσόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (55′ Αγγελόπουλος), Κωστούρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς