Πενταπλό “χτύπημα” ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Παίκτες του Ναυπακτιακού Αστέρα είναι ο Ανδρέας Κουραχάνης, ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο Αντώνης Ρουμπάτος, Θόδωρος Λίτσος και ο Γιάννης Κοντογιάννης, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του patragoal.gr για τους δύο Πατρινούς παίκτες.

Οι Ρουμπάτος και Κοντογιάννης είχαν φορέσει και παλαιότερα τη φανέλα του Ναυπακτιακού. Ο Ανδρέας Κουραχάνης στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος ήταν πρώην ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Υπάτου. Ο Αντώνης Ρουμπάτος είχε αγωνιστεί στην Παναχαϊκή στην Αχαϊκή, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Απόλλωνα Ευπαλίου και τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Ο Γιάννης Κοντογιάννης είχε φορέσει την φανέλα του Παναιτωλικού, της Κηφισιάς, της Α.Ε. Μεσολογγίου του Όμηρου Νεοχωρίου.

Παίκτης του Ναυπακτιακού Αστέρα θα είναι για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Λίτσος που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε. Μεσολογγίου. Ο Θοδωρής Λίτσος έχει αγωνιστεί στον Πανελευσινιακό , στην Α.Ε. Μεσολογγίου, την Φλόγα Παλαιομάνινας, τον Ιάλυσο Ρόδου, τον Παναιτωλικό, τον Φωκικό, την Παναχαϊκή, τον Παναιγιάλειο, και τον Πανηλειακό.

Η ανακοίνωση του Ναυπακτιακού:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Κουραχάνη , Κώστα Παναγιωτόπουλο , Γιάννη Κοντογιάννη και Αντώνη Ρουμπάτο».