Περιστατικό βίας στο ερασιτεχνικό της Αχαΐας: Ποδοσφαιριστής και πατέρας υπέβαλαν μήνυση μετά από συμπλοκή σε γήπεδο

Mετά τα όσα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες, είχαμε ένα ακόμα περιστατικό βίας που αμαυρώνει την εικόνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας.

Μετά τον αγώνα Σταροχώρι – Αστέρας Μιντιλογλίου (0-2) για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων, ένας φίλαθλος του Αστέρα και ο πατέρας του εν λόγω ποδοσφαιριστή μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας για να προχωρήσουν σε μήνυση κατά δύο ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Σταροχωρίου, οι οποίοι σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες τους επιτέθηκαν με πέτρες και χειροδίκησαν σε βάρος τους.

Το περιστατικό ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του αγώνα για ασήμαντη αφορμή, συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του γηπέδου και συνεχίστηκε με “πετροπόλεμο”.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φίλαθλος του Αστέρα χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ένας παίκτης που χειροδίκησε ήταν δηλωμένος στον πάγκο και πήδηξε τα σύρματα, ενώ ο άλλος αγωνιζόταν στην βασική ενδεκάδα.

Κλήθηκε, μάλιστα ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες οι οποίοι αρχικά μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Χαλανδρίτσας και μετέπειτα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Όλα αυτά συνεχίστηκαν μισή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού και στο προαύλιο του αστυνομικού τμήματος, που είναι λίγα μέτρα πιο κάτω από το δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίτσας και όχι στον αγωνιστικό χώρο.

Να σημειωθεί πως δεν είχαν καμία εμπλοκή – ανάμειξη οι δύο ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr και η έτερη πλευρά θα ανταπαντήσει στην μήνυση, θεωρώντας ψευδή τα όσα καταγγέλλει η οικογένεια, η οποία όμως φαίνεται πως έχει μάρτυρες για τα όσα βίωσαν.

Μια υπόθεση που θα τραβήξει, αφού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία…