Ποδαρικό με το δεξί ο Ατρόμητος Λάππα, έκοψε την πίτα του (pics)

Το σκηνικό στο ψητοπωλείο «H Μάσα του Μιχάλη» ήταν έτοιμο από νωρίς και περίμενε τους παίκτες της ομάδας του Λάππα και το Διοικητικό συμβούλιο για την καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας, επιβεβαιώθηκε και όλοι πιστεύουν ότι το 2024, που πριν από λίγες μέρες μας έκανε ποδαρικό, θα είναι καλύτερο από το περασμένο χρόνο! Άλλωστε υπάρχουν και οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν το άριστο κλίμα και την «ζεστή» ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Διακάτος, που πέτυχε το φλουρί.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο Λάππα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ. Πετρόπουλος (Π. Βαρέλης-Κ.Σπυρόπουλος)

Την ανοδική του πορεία συνέχισε η ομάδα του Aτρόμητου Λάππα η οποία πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, καθώς μετά τις επιτυχίες με Α.Ε. Ροϊτίκων και Αναγέννηση Πατρών έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Σαραβάλι (1-2) και την έδρα του πάντα επικίνδυνου Αχαιού, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Καραχανίδη που σκόραρε δις στο επίσημο ντεμπούτο του.

Το σύνολο του Αλέξανδρου Χαρακίδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση, χάνοντας καλές ευκαιρίες με το «καλημέρα».

Η διαχείριση του σκορ στη συνέχεια, ήταν άψογη, καθώς παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν σε μία δύσκολη έδρα, με τον Αχαιό να δημιουργεί κάποιες φάσεις, η εμφάνιση ήταν πειστική και το τρίποντο ήρθε. Πριν το γκολ των φιλοξενούμενων, στο 22΄ είχε προηγηθεί μια πολύ καλή φάση για τους Σαραβαλιώτες με το δυνατό σουτ του Καραπιπέρη που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσάπαλος, με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως από στημένες φάσεις τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο.

Στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καραχανίδης με ασύλληπτο μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπακάλη για το 0-1. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Λαππαίους οι οποίοι στο 53΄ ύστερα από κάθετη του Κατσίνα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσιγιάννη σε τετ α τετ με τον Μπακάλη να φωνάζει παρών.

Στο 80ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε το φάουλ ο Καραχανίδης πήρε την κεφαλιά, σημειώνοντας το 0-2 που κλείδωσε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 91ο λεπτό σε 1-2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θύμιο Νάτση που κέρδισε ο Νίκος Γραμματικόπουλος, αλλά στα τρία εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Συνθέσεις:

AXAIΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης): Μπακάλης, Γιανέλλος, Ρίλντι, Μπακατσέλος, Κωτσιάς, Καπερώνης (71΄ Η. Σωτηρόπουλος), Καραπιπέρης (79΄ Κλουκινιώτης), Μαντάς, Νάτσης, Ν. Γραμματικόπουλος, Γ. Γραμματικόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Α. Χαρακίδας): Τσάπαλος, Μπελεζάκης (46΄ Σωτηρόπουλος), Ορλώφ, Διακάτος, Καφεντζής, Θ. Σπυρόπουλος (68΄Καρυώρης), Κατσίνας, Οικονομόπουλος, Παναγόπουλος (68΄ Καλογερόπουλος), Καραχανίδης, Κατσιγιάννης.