Δύσκολη νίκη για τον Άρη Πατρών (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Μπακόπουλος Γεώργιος (Ψιμάρνης Παναγιώτης, Παπάδης Ελευθέριος)

Σκόρερ: 31′ Μητρόπουλος, 49′ Σπανός – 35′ Παπαγεωργίου

Δύσκολη νίκη για τον Άρη Πατρών, καθώς επικράτησε του Αχαϊκού με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, χάνοντας 2 καλές φάσεις με έναν πρώην παίκτης του Άρη τον Νίκο Γράβαλο, ωστόσο στο 31′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με ένα ωραίο γυριστό σουτ του Μητρόπουλου, έπειτα από την σέντρα που έκανε ο Παρασκευόπουλος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ ο Αχαϊκός έφτασε στην ισοφάριση, με πλασέ του Παπαγεωργίου μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Τσιρίνη κάνοντας το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης με τον Γιάννη Σπανό έκανε το 2-1, έπειτα από μια εξαιρετική σέντρα του Φώτη Γεωργαντόπουλου, έκανε το κοντρόλ ο φορ του Άρη, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες είχαν κι’αλλες ευκαιρίες για να βάλουν γκολ, πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ωστόσο έμεινε έτσι το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης ταξιδεύει στα Καλάβρυτα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο Αχαϊκός υποδέχεται τον δυνατό Πήγασο Μπεγουλακίου.

Το φίλμ του αγώνα :

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν ο Τσάμης έκανε την πάσα για τον Γράβαλο, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

5′ Σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά από τον Τσάμη, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

10′ Όταν ο Μπάρλας μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι άουτ.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπίσα έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Σιδέρης εκτινάχθηκε και έδιωξε δύσκολα την μπάλα μακριά.

29′ Ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν ο Γράβαλος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

31′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος με ένα γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σιδέρης υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας ο Σιδέρης μπλόκαρε την μπάλα.

35′ Γκοοολ για τον Αχαϊκό, όταν ο Παπαγεωργίου υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Γρήγορη απάντηση για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα.

40′ Όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Μητρόπουλος, η μπάλα πέρασε απ’όλους, έσκασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Σιδέρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

45+3′ Δυνατό σουτ του Γεωργαντόπουλου, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

47′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι άουτ.

49′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός κατέβασε την μπάλα, την έφερε στο δεξί, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

52′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαϊκό, όταν ο Παπαγεωργίου έκανε ένα γεμάτο σουτ, η μπάλα κατέληξε ξιστά δίπλα από το δοκάρι του Τσιρίνη άουτ.

57′ Δυνατό σουτ του Μπίσα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

60′ Δυνατό σουτ του Παπαϊωάννου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τσιρίνη άουτ.

69′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός βγήκε τετ α τετ με τον Σιδέρη, έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαϊκού μπλόκαρε την μπάλα.

70′ Όταν ο Γεωργαντόπουλος έδωσε την πάσα από τα δεξιά για τον Μητρόπουλο, έκανε το πλασέ αλλά ο Σιδέρης μπλόκαρε την μπάλα.

75′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μαντάς μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε το πλασέ αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί στη γραμμή την μπάλα.

81′ Σουτ του Θωμά έξω από την περιοχή, ο Τσιρίνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς) : Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μπίσα (66′ Μαντάς), Μπούμπαλης, Σπανός (83′ Καταρτζόπουλος), Μητρόπουλος, Γεωργαντόπουλος

Αχαϊκός (Χρήστος Γκρέκας) : Σιδέρης, Παπαϊωάννου, Καλόφωνος, Θωμάς, Δημακόπουλος, Τσάμης (84′ Πυλαρινός), Μαρκόπουλος, Φλωράτος (76′ Σταυριανός), Μπαρλάς, Παπαγεωργίου, Γράβαλος

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση