Πού θα βρει η νέα χρονιά τους παίκτες που έφυγαν από την Παναχαϊκή

Στη Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζουν οι περισσότεροι παίκτες από το περσινό ρόστερ της Παναχαϊκής.

Ο μοναδικός που έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του είναι ο Βασίλης Σούλης. Ο ΠΑΣ είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί σε επίπεδο Super League Interwetten ο νεαρός κίπερ από την Πάτρα.

Επίσης ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από το περσινό ρόστερ είναι ο Βασίλης Μπελεζάκης. Ο Δημοσθένης Κόκας και ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν έχουν «κλείσει» σε ομάδα προς το παρών.

Πιο αναλυτικά:

Σούπερ Λιγκ: Βασίλης Σούλης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Σούπερ Λιγκ 2: Νίκος Κουσκουνάς (Τρίκαλα), Χρήστος Αραβίδης (Λεβαδειακός), Χρήστος Γιούσης (ΑΕΚ Β΄), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Κώστας Παπαδόπουλος (Διαγόρας Ρόδου), Μάουρο Τσερούτι (CD Maipu), Βέλικο Μπάτροβιτς (Ολυμπιακός Βόλου), Νίκος Μασούρας (Ηρακλής), Γιώργος Μουστακόπουλος (ΑΕΚ Β΄), Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης (Ολυμπιακός Βόλου), Ξενοφών Πάνος (Νίκη Βόλου), Χουάν Λαρέα (Αναγέννηση Καρδίτσας), Τζέιμς Σταμόπουλος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Aνδρέας Κολοβούρης (Κηφισιά), Άλμπερτ Μπρους (Ερμής Αραδίππου), Δημήτρης Πατάπης (Χανιά), Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ Β΄).

Γ΄ Εθνική: Γιάννης Σκεπετάρης (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Μάριος Μικές (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Θύμιος Αργυρόπουλος (Νέα Αρτάκη).