Πρεμιέρα με το δεξί στα πλέι οφ για τον Άρη Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Οικονόμου Κωνσταντίνος (Οικονόμου Σπήλιος, Γαλάνης Δημήτρης Ελευθέριος)
Σκόρερ: 11′ Σπανός 70′ πεν. Μητρόπουλος- 14′ πεν. Φ. Γκολφινόπουλο

Μεγάλη νίκη για τον Άρη Πατρών, καθώς επικράτησε του Διαγόρα Βραχνεΐκων με σκορ 2-1, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά, καθώς η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς άνοιξε το νωρίς με τον Σπανό στο 11′ έπειτα από τη σέντρα του Λιμάτσι, έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καραμανλής ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Μαλτέζο με αποτέλεσμα ο διαιτητής Οικονόμου να δείξει την “άσπρη βούλα” και στο 14′ ο Φώτης Γκολφινόπουλος εκτέλεσε εύστοχα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση του Διαγόρα.

Γενικά το ματς είχε πολλές εντάσεις και μέσα και έξω από το γήπεδο, ωστόσο το ημίχρονο έμεινε ισόπαλο με 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ο Ρυθμός που είχε το πρώτο, ωστόσο ο Άρης μπήκε μπροστά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλτου Μητρόπουλου, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η ομάδα του Άρη Πατρών βράβευσε τον παλαίμαχο παίκτη Βασίλη Σκέντζο. Επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα 57 θύματα στα Τέμπη ως φόρος τιμής.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών φιλοξενείται από την Θύελλα Πατρών, ενώ ο Διαγόρας Βραχνεΐκων υποδέχεται τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

6′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα, έπειτα από το κόρνερ ο Τελέγκος πήρε μόνος του την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

9′ Πρώτο σουτ για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

11′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Λιμάτσι έβγαλε την μπαλιά για τον Σπανό, αυτός έκανε το κοντρόλ στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

14′ Γκοοολ για τον Διαγόρα, όταν ο Φώτης Γκολφινόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Το πέναλτι το κέρδισε ο Μαλτέζος έπειτα από την ανατροπή του Καραμανλή.

33′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν υποδέχθηκε ο Λιμάτσι την μπάλα μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να κάνει το σουτ, και στη συνέχεια ο Γεωργαντόπουλος έκανε το πλασέ αλλά έκοψαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

34′ Καλή στιγμή για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος έκανε την ενέργεια από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα αλλά ο Σπανός δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα και έδιωξαν οι αμυντικοί μακριά.

42′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μπίσα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα αριστερά, ο Θανόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση και στη συνέχεια ο Σταθόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

56′ Σουτ του Χουσελά έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραμανλής μπλόκαρε την μπάλα.

66′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Γεωργαντόπουλου, έδωσε την κάθετη πάσα για τον Σπανό, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Θανόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

70′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

72′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν βγήκε στην αντεπίθεση ο Γεωργαντόπουλος από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα αλλά ο Σταυρόπουλος δεν κατάφερε να τσιμπήσει την μπάλα από τη μικρή περιοχή και κατέληξε άουτ.

83′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός έδωσε την κεφαλιά πάσα για τον Μητρόπουλο, έκανε το κοντρόλ από τα δεξιά, έκανε το σουτ στη συνέχεια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

87′ Κι’αλλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γράβαλος υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

88′ Ευκαιρία για τον Διαγόρα, όταν υποδέχθηκε την μπάλα ο Χριστόπουλος από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Καραμανλής Πανάρετος Σιδέρης Σταυρόπουλος Τριανταφυλλόπουλος Σταθόπουλος Θωμάς (45′ Μπούμπαλης) Λιμάτσι (84′ Μενύχτας) Μπίσα (67′ Μητρόπουλος) Σπανός (84′ Γράβαλος) Γεωργαντόπουλος (90+3′ Παρασκευόπουλος)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Κώστας Τσιπιανίτης): Θανόπουλος Μπουρνάκας (80′ Χριστόπουλος) Κόκκιος Τελέγκος Γκολφινόπουλος Ν. Καραμπούλας Μπουρίκας Γκολφινόπουλος (86′ Παπαπέτρος) Φ. Μαλτέζος (58′ Σκούρτας) Χουσελάς (58′ Ταγάρας) Τζουραμάνης (58′ Μαλτέζος Γιωρ.)