Προμηθέας: Αρχίζει η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας σε όλους, παρατείνοντας οι ανανεώσεις

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας από σήμερα 8 Αυγούστου ελευθερώνονται όλες οι θέσεις των καρτών διαρκείας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επίσης έγινε γνωστό πως παρατείνεται μέχρι τις 20 Αυγούστου η ανανέωση εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου, η «φωτιά» του Προμηθέα μοιράζεται σε όλους τους φιλάθλους του, καθώς αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και στους νέους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα, εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, παρατείνεται ως το Σάββατο 20 Αυγούστου η ανανέωση εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων. Εξασφαλίστε την δική σας μόνιμη θέση στην κερκίδα του «Δ. Τόφαλος» και γίνετε πρωταγωνιστές στις νέες μεγάλες στιγμές της ομάδας μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο διά ζώσης, από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00, όσο και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr (η ηλεκτρονική διάθεση αρχίζει στις 22Αυγούστου).

Σύντομα, θα ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

Ως γνωστόν, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (όπου θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του”.