Προοδευτική Πατρών: Kανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα

Η Προοδευτική Πατρών έχασε το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Ροϊτίκων με 3-0 άνευ αγώνα, αφού δεν εκδόθηκε άδεια τέλεσης από την Περιφέρεια. Όμως στην Προοδευτική υποστηρίζουν ότι κακώς δεν διεξήχθη η αναμέτρηση αφού έγινε λάθος από την Περιφέρεια που θα έπρεπε να εκδώσει άδεια τέλεσης του αγώνα.

Η Προοδευτική είναι σε επαναλειτουργία αφού είχε σταματήσει κάποιες χρονιές να αγωνίζεται και έχει περιθώριο όπως λένε οι άνθρωποι της να πάρει αθλητική αναγνώριση έως τις 31-12-2022.

Ζητήθηκε να εναρμονιστεί το παλιό καταστατικό της με το νέο σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα του νόμου Αυγενάκη, και ήδη ο δικηγόρος του συλλόγου ολοκληρώνει την διαδικασία. Όμως το δικαιολογητικό που απαιτούσε η Περιφέρεια δεν ήταν προαπαιτούμενο για την έκδοση άδειάς τέλεσης του αγώνα, ερμηνεύτηκε λάθος από υπάλληλο της Περιφέρειας και κακώς δεν έγινε το παιχνίδι.

Στην πρεμιέρα της Γ΄Κατηγορίας η Προοδευτική έχει ρεπό και θα έχει εναρμονίσει την επόμενη εβδομάδα το καταστατικό της με τις νέες απαιτήσεις του Μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να μην ξαναβρεθεί μπροστά σε κίνδυνο και στην διοίκηση τονίζουν ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, αφού έχει γίνει η διαδικασία για να πάρει Αθλητική αναγνώριση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.