Προσπαθεί να κάνει τη ρελάνς ο Ατρόμητος Πατρών

Οι… μηχανές δουλεύουν στο φουλ στον Aτρόμητο Πατρών, ο οποίος προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ του και να ξεκινήσει την προετοιμασία ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «πορτοκαλί» μέχρι στιγμής έχουν κάνει δύο εξαιρετικές κινήσεις με Άκη Κωστή και Νίκο Μούζο, ενώ έχουν διατηρήσει στο ρόστερ τους Δημήτρη Χριστόπουλο και Παναγιώτη Γκότση, ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί.

Έτσι στα Ζαρουχλέικα μοιάζει να δουλεύουν την υπόθεση του Σωτήρη Νικολακόπουλου, ώστε ο έμπειρος αμυντικός να ντυθεί στα «πορτοκαλί».

Ο Ατρόμητος Πατρών έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές κινήσεις για να προσεγγίσει τον παίκτη, ενώ τις επόμενες ώρες λογικά αναμένεται να έχουμε εξελίξεις όσον αφορά την τροπή που θα πάρει η εν λόγω υπόθεση.

Δεν είναι ο μόνος όμως, αφού πρόταση έγινε και στον Φώτη Γεωργαντόπουλο με τους «πορτοκαλί» να προσπαθούν κάνουν τη ρελάνς, αφού όπως είναι λογικό είναι στο στόχαστρο των περισσοτέρων ομάδων. Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση Σπανού, παρότι του έχει γίνει αρκετά καλή πρόταση.

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ατρομήτου Πατρών:

🗓️12/8 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 🟠- 🔵ΑΧΑΙΟΣ⚪️
🗓️19/8 🟠ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 🔵- 🟢ΠΑΤΡΑΙ🟢
🗓️23/8 🔴ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ⚪️- 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ🟠
🗓️26/8 ⚫️ΑΧΑΙΚΗ 🟡- 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 🟠
🗓️30/8 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ – 🔵ΑΧΑΙΚΟΣ🔵
🗓️2/9 🔵ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ⚫️- 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ🟠
🗓️6/9 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 🟠- ⚫️ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΩΝ🔵
🗓️9/9 🔵ΔΙΑΓΟΡΑΣ⚪️ – 🔵ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 🟠