Τρεις αθλητές του ΝΟΠ στην Εθνική Παίδων

Μία ακόμα απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία του ΝΟΠ ήταν η κλήση σε τρεις αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική Παίδων ενόψει του Ευρωπαϊκού.

Ο λόγος για τους Αγγελόπουλο, Λαμπάτο και Κρεμανταλά ενώ στην προετοιμασία συμμετείχε και ο τερματοφύλακας Αχιλλέας Γιώτης.

Η Εθνική ομάδα Παίδων διατηρεί πολλές ελπίδες για μια ακόμη διάκριση για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-15 στην Ποντγκόριτσα και η αποστολή θα αναχωρήσει την ερχόμενη Πέμπτη με προορισμό το Μαυροβούνιο.

Από τις 8 Ιουλίου έως τις 16, η Ελλάδα θα παλέψει για το μετάλλιο, ενώ η Εθνική ομάδα βρίσκεται στον Β’ Όμιλο με αντιπάλους την Κροατία, τη Σερβία και την Τουρκία, με την οποία είναι προγραμματισμένη και η πρεμιέρα στις 9/7.

Ο Φώντας Λεμπέσης επέλεξε τους εξής 15 αθλητές, για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Μπερδές, Πιμπλής (τερματοφύλακες), Αγγελόπουλος, Λαμπάτος, Κρεμανταλάς, Ζουζούνης, Καρατζάς, Λεωνιδάκης, Μανθογιάννης Ο., Μαρσέλλος, Μότσιας, Πατσιλινάκος, Ράπτης, Σάρρος, Χατζής.