Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σύνθετο τόξο γυναικών η Πατρινή Αναστασία Αλεξοπούλου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σύνθετο τόξο Γυναικών αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά η Αλεξοπούλου Αναστασία η οποία αν και τερμάτισε 2η στο γύρο κατάταξης έφτασε εύκολα στον μεγάλο τελικό και επικράτησε της αντιπάλου της κατακτώντας ξανά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η μόλις 15 χρόνων Αναστασία Αλεξοπούλου κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας και στην κατηγορία κορασίδων και στις νεάνιδες ενώ διατηρεί ακόμα το πανελλήνιο ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες.

Μαζί με τον συναθλητή της Σπύρο Μούκα ανέβηκαν επίσης στο βάθρο αφού κατέκτησαν και το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό ομαδικό του σύνθετου τόξου.

Ο Σπύρος Μούκας στον πρώτο του αγώνα μετά την διετή αποχή του έδειξε ξανά την δυναμική του.

Στους ολυμπιακούς γύρους αντιμετώπισε νωρίς τον πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Δημήτρη Δρακιώτη από τον οποίο ηττήθηκε με μόλις ένα πόντο ,κάτι που τον κράτησε εκτός των ημιτελικών και τελείωσε τον αγώνα του στην 6 θέση.

Στο Ολυμπιακό τόξο Γυναικών, η επίσης 15χρονη Στρεμμένου Έλενα ανάμεσα στις 25 καλύτερες γυναίκες, ηττήθηκε στον μικρό τελικό τερματίζοντας στην 4 θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο προπονητής Μάνθος Στρεμμένος, που για άλλη μια χρονιά οι αθλητές του εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά τόσο για το Πρωτάθλημα Νέων την επόμενη εβδομάδα στη Κοζάνη, με την συμμετοχή 9 αθλητών του συλλόγου.