Πάει εκ νέου για δοκιμή στην Τζένοα ο Γ. Τσιρίνης

Ο τερματοφύλακας του Άρη Πατρών Γιώργος Τσιρίνης είναι ανάμεσα στους τρεις που επέλεξαν οι άνθρωποι της Τζένοα, οι οποίοι θα βρεθούν και πάλι το επόμενο διάστημα στην ιταλική πόλη για έναν περίπου μήνα, προκειμένου να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιρίνης συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο 3ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών που διοργάνωσε η Athens Goalkeepers Academy στην Αθήνα.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της Τζένοα, Λούκα Ντε Πρα, ο οποίος αξιολόγησε τους συμμετέχοντες και ανάμεσα σ’ αυτούς που επέλεξε ήταν και ο γκολκίπερ του Αρη Πατρών.

Τα μέλη της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy βρέθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα και συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης του Ντε Πρα με τον Τσιρίνη να παίρνει την … πρόκριση για την επόμενη φάση του προγράμματος.

Η Αthens Goalkeepers Academy έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Άρη Πατρών, με την οποία συζητούν διάφορα πρότζεκτ που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες στην Πάτρα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται, αριστερά ο Λούκα Ντε Πρα, στη μέση ο Γιώργος Τσιρίνης και δεξιά ο ιδρυτής και επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, Χρήστος Λάμπρου.