Πρώτος… σβηστά ο Ατρόμητος Πατρών!

Στον α’ όμιλο, ο Ατρόμητος Πατρών με νέα μεγάλη εμφάνιση του Βαγγέλη Γκάτση που σημείωσε 4 τέρματα, πήρε εύκολη νίκη (6-1) απέναντι στην Δόξα Νιφορεΐκων και συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΦΙΛΜ:

7’ Γκολ 1-0. Συρτή μπαλιά από δεξιά του Μακρή, ο Γκάτσης κάνει την προβολή και ανοίγει το σκορ 1-0.

15’ Γκολ 2-0. Κόρνερ του Χριστοπούλου, ο Γκάτσης πηδάει πιο ψηλά, ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας και διπλασιάζει τα τέρματα του.

32’ Γκολ 3-0. κάθετη πάσα του Γκάτση στο Κωστή έπειτα από αντεπίθεση του ατρόμητου αυτός πλασάρει ιδανικά τον Πετρόπουλο και καθαρίζει το ματς από το ημίχρονο.

69’ Γκολ για τη Δόξα. Φάουλ που κερδίζει ο Παππάς, αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και θα στείλει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μπίτη.

76’ Γκολ 4-1. Λάθος του Τζιμα στο κέντρο της άμυνας, κλέβει ο Γκάτσης και πετυχαίνει χατ τρικ.

85’ Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Γκάτσης δίνει τη μπάλα δεξιά στο Σμυρλή και αυτός θα κερδίσει το Πετρόπουλο κάνοντας το 5-1.

87’ Γκολ για τον Ατρόμητο 6-1. Λάθος έξοδος του Πετρόπουλου ευνοημένος θα βγει ο Γκάτσης και θα συμπληρώσει καρέ τερμάτων.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών: (Σάκης Πεφάνης): Μπίτι, Μακρής (76’ Σμυρλής), Χριστόπουλος, Σπανός (82’ Παναγιωτόπουλος), Νικολακόπουλος, Αρβανίτης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος (60’ Λαζανάς), Μαστραντωνάκης (82’ Μπακόπουλος), Γκάτσης, Κωστής (60’ Αγγελόπουλος).

Δόξα Νιφορεΐκων: (Γιάννης Ζερδεβάς): Πετρόπουλος, Αγγελόπουλος, Σουρανής, Τζίμας, Νικολόπουλος, Νιφόρας (65’ Πετρόπουλος), Βρύνιας (81’ Ηλιόπουλος), Παππάς, Κοσιώνης, Γιάνναρος (35’ Ανδρικόπουλος), Δημητρέλος (81’ Παπαδόπουλος).