Πρώτο «τεστ» επιπέδου Γ΄Εθνικής για τον Παναιγιάλειο

Τρίτο φιλικό τεστ για τους μελανόλευκους στην Άβυθο, με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι σημαντικό για τους «μελανόλευκους», αφού θα έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν με μία ομάδα που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της κατηγορίας και έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο «τεστ» άξιο συμπερασμάτων ενόψει των υποχρεώσεων για την Γ΄ Εθνική τόσο για τον «μελανόλευκο» τεχνικό, όσο και για τους φιλάθλους της Αιγιώτικης ομάδας που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Παναιγιάλειο να… δοκιμάζεται κόντρα σ΄ έναν αντίπαλο που έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που στοχεύει να κοιτάξει… ψηλά.


Στο φιλικό της Κυριακής, ωστόσο, ο Νίκος Μανούρας δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές μιας και εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Αρβανίτης και ο στρατευμένος Βιλανάκης.

Έτσι στη διάθεση του προπονητή της Μαύρης Θύελλας είναι οι: Ι. Παπαδόπουλος, Κ. Χάμος, Ν. Μαυρούλιας, Φ. Φερτάκης, Δ. Σανδραβέλης, Αλεξ. Σακελλαρόπουλος, Χ. Οικονόμου, Τ. Παπαδόπουλος, Χ. Κοντοχρήστος, Ι. Μωραΐτης, Ν. Μαχαίρας, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μαυρόπουλος, Θ. Λουκάς, Παυλ. Λιάτος, Ανδ. Τσεκούρας, Η. Γκίκας, Γ. Βασίλτσης και Βαγγ. Μακρής.