Πυρσός: Έχει ακόμη σφυγμούς, έκοψε την πίτα του

Σημαντική νίκη, απέναντι στην πρωτοπόρο Δάφνη, σημείωσε η ομάδα του Πυρσού με 2-1 στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, το πρωί της Κυριακής, αφού κατάφερε να διαχειριστεί την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο 7ο λεπτό με τον Δεπούντη, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στο 43ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει από τα 11 μέτρα, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Γκότσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη παρουσιάστηκε δυνατή, προσπαθώντας να ανατρέψει την εικόνα και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Το κατάφερε στο 53ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και μετά η Δάφνη προσπάθησε να πίεση και να κάνει την ανατροπή, όμως ο πυρσός έδειχνε επικίνδυνος σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζονταν.

Η φιλόδοξη πρωταθλήτρια είχε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα. Τελικά, στο 85ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί για δεύτερη φορά, κάνοντας το 2-1 με τον Λόη Αυγερινό, ο οποίος έβαλε ένα γκολ εξαιρετικό, σουτάροντας από τη δεξιά πλευρά και πάνω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, προσφέροντας μια όμορφη εικόνα σε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ο. ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) Αθανασακόπουλος, Χρυσικός, Ματζαβίνος, Τσάμης Α., Μέρελης, Φράγκος, Διαμαντόπουλος (74′ Μικελάτος), Μπαρδούσης, Δεπούντης (82′ Θεοδωρακόπουλος), Κακαφώνης (82′ Τσάμης Κ), Σαγκτάμη Γκότσης (53′ Λόης).

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: (ΝΙΚΟΛΑΣ) Θωμάς, Νικολόπουλος (90′ Ξένος), Σωτηρόπουλος, Σταμπολτάς (90′ Πέτρου), Έξαρχος (46′ Γραμματικός), Αναγνωστόπουλος, Παπαθωμάς (69′ Μπινιέρης), Πουρνατζής (90′ Ντεράι), Χότζα, Τσάτος, Τσιόλου.

Κοπή βασιλόπιτας του Πυρσού

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ομάδα του Πυρσού την Κυριακή το βράδυ στο κατάστημα εστίασης του Τσάμη Κυριάκου στην οδό Ακρωτηρίου.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα και ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος, ενώ τυχερός ήταν ο Τσάμης Αντρέας, στον οποίο έτυχε το φλουρί.