Πω, πω ένας Άρης Πατρών!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Σαφαρίκας Ευάγγελος (Ανδριανός Μιχάλης, Αβραμοπούλου Ελένη).

Σκόρερ: 4′, 8′, 27′, 76 Αγγελής, 60′ Κωστής – 43΄Βλαχόπουλος

Αποβολή: 18′ Αποβολή Καταρτζόπουλος

Εμφατική νίκη για τον Άρη Πατρών,  καθώς επικράτησε του Παναιγιαλείου με σκορ 5-1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

Με τέσσερα γκολ του Σταύρου Αγγελή και ένα του Κωστή προκρίθηκε ο Άρης στα ημιτελικά, εκεί όπου θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Κεραυνός-Πάτραι. Η ομάδα του Θανάση Παπουτσή έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο με πάθος, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Παναιγιαλείου η οποία ήρθε με 12 παίκτες στο σημερινό παιχνίδι, ήταν πραγματικός τραγέλαφος. Η ομάδα του Φάνη Γκέκα το μόνο που κατάφερε και έκανε ήταν μειώσει με το γκολ του Βλαχόπουλου.

Φιλμ:

4′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής υποδέχθηκε την μπάλα από το λάθος του γκολκίπερ, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

5′ Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πήγε να σκάψει τον Βίλλιο αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

8′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την μπαλιά του Γράβαλου προς τον Αγγελή, αυτός υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

17′ Κι’αλλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κούρτης έβγαλε μια μεγάλη μπαλιά για τον Αγγελή, αυτός πήγε να σκάψει τον Βίλλιο αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

18′ Αποβολή για τον Άρη, με τον Καταρτζόπουλο να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.

27′ Γκοοολ για τον Άρη, Με τον Αγγελή που ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 3-0 και τρίτο προσωπικό του γκολ.

33′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, απέκρουσε την μπάλα ο Βίλλιος και στη συνέχεια ο Βουτσινάς έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι αλλά κόπηκε σωτήρια από τους αμυντικούς.

43′ Γκολ για τον Παναιγιάλειο, έπειτα από το λάθος του Μπούμπαλη, ο Βλαχόπουλος πήρε την μπάλα, πέρασε τον Θωμάς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

45+1′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα για τον Κούρτη, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω στον Βίλλιο από τη μικρή περιοχή.

53′ Χαμένη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Κουρτελέσης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Θωμάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

55′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε την μπαλιά για τον Κωστή, αυτός πέρασε και τον Βίλλιο και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

60′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε την μπάλα στην Λάτση, στη συνέχεια ο Λάτσης έκανε το γύρισμα για τον Κωστή από τα αριστερά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

76′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από την μπαλιά του Λυμπέρη για τον Αγγελή, αυτός βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Βίλλιο και πλασαρε εύστοχα για το 5-1.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Θωμάς Καταρτζόπουλος (18′ Αποβολή) Σπανός (52′ Λυμπέρης) Μεντζελόπουλος Βουτσινάς (82′ Παναγόπουλος) Δασουράς Αγγελής (82′ Στειακάκης) Μπούμπαλης Κούρτης Γράβαλος (45′ Λάτσης) Κωστής (68′ Αλποχωρίτης).

Παναιγιάλειος (Θεοφάνης Γκέκας): Βίλλιος Κουρτελέσης Μακρίδης Παπαδόπουλος Γκασίδης Βλαχόπουλος Καρακούτης (63′ Ψωμαράς) Λιάτος Σκούτας Χατζηαντωνίου Πλατηκώστας.