Σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας

Σήμερα, το μεσημέρι (13.00) προγραμματίστηκε τελικά να γίνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας με στόχο να παρθούν αποφάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Αγγελος Δανιήλ θα είναι σήμερα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και έτσι θα υπάρξει απαρτία με όλα τα μέλη, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα με βασικότερο τις προκηρύξεις για τα τρία πρωταθλήματα της επόμενης περιόδου.

Στο σημερινό Δ.Σ. αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, η διορία για δηλώσεις συμμετοχές και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που θα αφορά τα σωματεία.

Μην ξεχνάμε ότι στις 31 Ιουλίου λήγει η διορία για τα σωματεία ώστε να καταθέσουν χαρτιά στην ΓΓΑ και να μπουν στο μητρώο.

Το στάνταρ που γνωρίζουμε από τώρα και θα αλλάξει μόνο σε κάποια απρόβλεπτη και έκτακτη περίπτωση, είναι η σέντρα στην Α΄ κατηγορία. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου οι διαιτητές θα σφυρίξουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

Για την Β΄ κατηγορία παίζουν οι ημερομηνίες 23-24 και 30-31 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στους δυο ομίλους, με επικρατέστερη ημερομηνία την δεύτερη.

Εκείνο που επίσης θα αλλάξει στη νέα σεζόν, είναι ο αριθμός των μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Πέρυσι είχαν το δικαίωμα να αγωνίζονται μέχρι πέντε ποδοσφαιριστές άνω των 35, για φέτος τα σωματεία θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι τρεις μεγάλους.