Σε απόσταση αναπνοής με “τεσσάρα” ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Χαράλαμπος Πετρόπουλος (Παπαδιονυσίου Ιωάννης, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης).

Σκόρερ: 2′ Κουτρούμπας, 6′ Μητρόπουλος, 37′ Λυμπέρης, 95′ Κωστής – 66′ Λαζανάς Πεν. 78′ Παπαδιονυσίου

Xορταστικό ήταν το παιχνίδι του Αρη Πατρών με τον Αετό Πατρών Αskounis το οποίο έληξε με 4-2 υπέρ της «ερυθρόλευκης» ομάδας η οποία στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική σημειώνοντας τρία γκολ μέχρι το 37΄.

Στο δεύτερο μέρος έγινε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα της Αγίας Σοφίας η οποία μείωσε σε 3-2, αλλά ο Κωστής στις καθυστερήσεις σημείωσε το «κερασάκι στην τούρτα», με τον Άρη να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Φιλμ:

2′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και στο ύψος του πέναλτι, ο Κουτρούμπας με ένα πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

6′ Δεύτερο γκολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκλεψε την μπάλα από το λάθος της άμυνας του Αετού, έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε στον αμυντικό και σε κενή εστία με κεφαλιά έκανε το 2-0.

13′ Mεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε μακριά, ο Κωστής βγήκε μόνος του μπροστά και το σουτ που έκανε κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

37′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Λυμπέρης με τακουνακι από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

66′ Γκολ για τον Αετό, μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζανά σε 3-1.

73′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Σιδέρη και στη συνέχεια έδιωξαν μακριά οι αμυντικοί την μπάλα.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λυμπέρης έκανε την κάθετη πάσα για τον Κωστή, αυτός μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε, έδιωξε την μπάλα εντυπωσιακά.

78′ Κι’αλλο γκολ για τον Αετό, όταν ο Κλουκίνας έκανε την κάθετη πάσα για τον Παπαδιονυσίου, αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

81′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη να τελειώσει το ματς, όταν ο Λυμπέρης υποδέχθηκε την μπάλα, το σουτ που έκανε έστειλε την λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

95′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κουτρούμπας έκλεψε την μπάλα, έβγαλε μόνο του μπροστά τον Κωστή, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 4-2.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) 1. Χάχαλης 2. Πανάρετος 3. Λάτσης (83′ Σπανός) 4. Μεντζελόπουλος 5. Δασουράς 20. Κουτρούμπας 7. Αγγελής (52′ Γράβαλος) 8. Μπούμπαλης 9. Λυμπέρης 10. Μητρόπουλος (58′ Καταρτζόπουλος) 11. Κωστής.

Αετός Πατρών Αskounis (Χάρης Ράντος) 1. Σιδέρης 12. Παπαχρήστος (62′ Κλουκίνας) 14. Θεοδώρου (17′ Αναγνώστου)(45′ Μπίρης) 4. Χαλκιόπουλος 5. Λαζανάς 6. Καρακάσης 7. Πανόπουλος 18. Καραπιπέρης (45′ Παπαλεξόπουλος) 9. Μαράτος 10. Παπαδιονυσίου 11. Θεοφάνης (77′ Θεοφανόπουλος).