Σημαντική πρωτοβουλία του Πήγασου Μπεγουλακίου

Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Πήγασου Μπεγουλακίου που ξεκίνησε προσπάθεια στήριξης των παιδιών των χωριών της Καρδίτσας.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από την τεράστια καταστροφή που πλήττει την χώρα μας και ιδιαίτερα την περιοχή της Καρδίτσας.
Την Δευτέρα 11/09 ξεκινά η σχολική χρονιά και όλοι οι μαθητές στης χώρας θα βρεθούν με τα καθαρά τους ρούχα στα θρανία να συναντήσουν τους φίλους τους κ να ανταλλάξουν τις όμορφες αναμνήσεις του καλοκαιριού…ΟΧΙ όλα τα παιδιά όμως!!!

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ: Δίπλα στα παιδιά των χωριών της Καρδίτσας!
Τα παιδιά των χωριών της Καρδίτσας δεν θα ναι σ’ αυτήν την θέση. Θα προσπαθούν να βρουν ρούχα, οι τσάντες τους είναι βουτηγμένες στην λάσπη και δεν θα έχουν βιβλία και τετράδια.

Ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ και η “ομάδα προσφοράς και αγάπης” του συλλόγου μας, παίρνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τα απαραίτητα είδη για τα παιδιά όπως ρούχα, σχολικά είδη κ εξοπλισμό κ παπούτσια και να τα στείλει στα χωριά που έχουν πληγεί.
Θα παρακαλέσουμε τα πράγματα να είναι σε καλή κατάσταση. Δεν χρειάζεται να τους πληγώσουμε περισσότερο στέλνοντας κακής κατάστασης πράγματα.