Δαβουρλής Κ’ 92: Δουλεύει με το Pixellot που χρησιμοποιεί η Μπαρτσελόνα

Ο Δαβουρλής Κ’ 92 ευνοήθηκε από τις αποχωρήσεις ομάδων και την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Όμως η ομάδα θα συνεχίσει με παιδιά δικά της, από τις υποδομές του συλλόγου αφού οι διοικούντες θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο πάντα σου ξεπληρώνει το χρέος του στο ακέραιο. Πέρυσι η ομάδα χρησιμοποίησε στην βασική της ενδεκάδα σε όλο το πρωτάθλημα 6 παίκτες γεννημένους το 2008, 7 παίκτες γεννημένους το 2007, 4 παίκτες γεννημένους το 2006, με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 17, 5 ετών. Επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας της, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες πάντα με την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες αξίες.

Ο Δαβουρλής Κ’ 92 εδώ και ενάμιση χρόνο δουλεύει στην ακαδημία της με το σύστημα Pixellot μια ρομποτική κάμερα που καταγράφει μόνη της τον αγώνα, τον μεταδίδει Live streaming, κόβει και ράβει τις καλύτερες φάσεις και σε μερικές ώρες είναι στα κινητά όλων, διοίκησης, προπονητών και παικτών. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών για να παρακολουθούν την εξέλιξη των παικτών, ενώ το Pixello.