Σούλης Παπαδόπουλος: “Να είμαστε πρώτοι τον Απρίλιο”

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για μένα, ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, ο Παναιγιάλειος παρουσιάστηκε δυνατός, όμως είμαστε πιστοί στο πλάνο που είχαμε και πήραμε μια σημαντική και δίκαια νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε κατά κράτος και πριν το 2-0 είχαμε ευκαιρίες για πιο πολλά γκολ αλλά δεν ήμασταν πιο ουσιαστικοί.

Από εκεί εδώ και πέρα κοιτάζουμε να βελτιώσουμε την ομάδα, δεν είχαμε καλή ψυχολογία και για αυτό άλλαξε ο προπονητής, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε τρεις βαθμούς όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε να είμαστε πρώτοι τον Απρίλιο”.

Συμπληρώνοντας: “Εγώ δίνω ευκαιρία σε νέα παιδιά που μπορούν να ανταποκριθούν και αυτό έκανα και σήμερα. Την Τετάρτη έχουμε αγώνα κυπέλλου και θα βάλω 11 νέα παιδιά για να πάρουν ευκαιρίες. Έχω μιλήσει για παίκτες όμως προσέξτε, θα έρθουν παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ και να μας δίνουν λύσεις όπως έκανε σήμερα ο Καρακλάιτς. Έχω μιλήσει με τον Πέτρο Σταθάκη και τις επόμενες μέρες θα πράξουμε αυτά που πρέπει”.