Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Αυτόνομη ΠΟ

Την 3η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι άνθρωποι της Αυτόνομης καθώς επικράτησαν εκτός έδρας στο Ενωσιακό γήπεδο Ανδρέας Κάνιστρας εναντίον των Πετεινών με σκορ 2-3.

Για την Αυτόνομη ΠΟ το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στα 25″ δευτερόλεπτα ο Τρυπαναγνωστόπουλος με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στο 10′ οι Πετεινοί σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όταν ο Νεκ.Ρόδης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά αλλά ο Πυλαρινός από ευνοϊκή θέση νικήθηκε από τον πορτιέρο Λιαρομάτη.

Στο 35′ ο Καρακλάς με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ηταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με την κεφαλιά του Ξηροκώστα ύστερα από την σέντρα του Μποράι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56′ ο Διαιτητής της αναμέτρησης θα καταλογίσει το σημείο του πέναλτι για χέρι του Ταμπάκη εντός περιοχής.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Διονύσης Καλόφωνος με τον Λιαρομάτη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

Στο 77′ οι Πετεινοί θα ισοφαρίσουν σε 2-2 με το μακρινό σουτ του Σγούρα.

Για να έρθουμε στο 85′ όπου ο Ηρακλέους χτύπησε στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους των φιλοξενουμένων.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι οι περίπου 20 φίλαθλοι της Αυτόνομης ΠΟ που βρέθηκαν στην κερκίδα του Ανδρέας Κάνιστρας και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως το ποδόσφαιρο στην Αυτόνομη ΠΟ το βλέπουν διαφορετικά.

Συνθέσεις :

Πετεινοί (Χρήστος Γκρέκας) : Διαμαντόπουλος, Νεκ.Ρόδης, Μάρκοβιτς (46′ Τζάφα), Ηλιόπουλος, Δ.Καλόφωνος, Μποράι, Σγούρας, Μαυράκης (75′ Β.Ρόδης), Διον.Καλόφωνος, Πυλαρινός, Ξηροκώστας.

Αυτόνομη ΠΟ (Ανδρέας Παπαλάμπρου) : Λιαρομάτης, Ασημακόπουλος, Ταμπάκης, Χαρίτο, Κλαδάς, Καρακλάς, Χύσα, Τάντουλας, Κύριος (52′ Σερέτης-86′ λ.τ.Παπανικολάου), Τρυπαναγνωστόπουλος (65′ Αλεξόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς