Σπουδαία νίκη για την Α.Ε. Πάτρα 2005

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς (Σωτηρόπουλος-Σταθοπούλου)

ΣΚΟΡΕΡ: 1′, 12′ Σταματέλος, 6′ Μικρός, 49′ Σοφιανός – 57′ Παπαδημητρακόπουλος, 61′ Αποσκίτης

ΑΠΟΒΟΛΗ : 83′ Τσιούστας (2η κίτρινη)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ η  νεανική ΑΕ Πάτρα 2005 κατάφερε να κερδίσει τον Πήγασο Μπεγουλακίου με σκορ 4-2 και να εδραιωθεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την ομάδα του Λιμνοχωρίου.

Αντιθέτως ο Πήγασος βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αχαϊό Σαραβαλίου.

Στα του παιχνιδιού τώρα η ΑΕ Πάτρα 2005 μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στα πρώτα 12′ λεπτά της αναμέτρησης να προηγηθεί με σκορ 3-0 και να πάει στα αποδυτήρια με ένα ασφαλές σκορ στις αποσκευές της.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49′ σημείωσε και 4ο τέρμα και φάνηκε να κλειδώνει την υπόθεση νίκης.

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά (57′-61′) να σημειώσει δύο τέρματα και να μειώσει σε 4-2 αλλά στην συνέχεια του παιχνιδιού σπατάλησε  κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα και μοιραία γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2. Σχεδόν άριστη η διαιτησία του Χρονά και των βοηθών του. Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕ Πάτρα πραγματοποίησε και ο έμπειρος σέντερ φορ Κώστας Κουκής που πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Ατομική ενέργεια του Σταματέλου και με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει νωρίς νωρίς το 1-0.

3′ Φάουλ του Καλογερόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Θανόπουλος.

4′ Κόρνερ Ηρακλέους κεφαλιά Μικελάτου θα μπλοκάρει ο Θανόπουλος.

6′ Σουτ του Μικρού μέσα από την περιοχή η μπάλα θα χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην πλάτη του Τρίγκα για να γίνει το 2-0.

11′ Ατομική ενέργεια του Μικελάτου αλλά το σουτ του θα το σταματήσει ο Θανόπουλος.

12′ Λάθος στην άμυνα του Πήγασου ο Τριγκας θα βγει από την εστία του αλλά δεν θα απομακρύνει σωστά την μπάλα και ο Σταματέλος με πλασέ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα στείλει την μπάλα στην άδεια εστία και θα γράψει το 3-0.

16′ Σέντρα Τσιούστα το πλασέ του Σταματέλου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

18′ Φάουλ του Αποσκίτη πάνω από τα δοκάρια.

23′ Σουτ του Παναγόπουλου θα αποκρούσει ο Τρίγκας.

30′ Σέντρα του Γελάσιου ο Μπαλάσης θα πιάσει το σουτ για να μπλοκάρει ο Θανόπουλος.

32′ Σέντρα του Χρηστάτου κεφαλιά του Αποσκίτη θα μπλοκάρει ο Θανόπουλος.

43′ Σέντρα σουτ του Βουρλούμη η μπάλα θα περάσει άουτ.

49′ Σέντρα του Τσιούστα από τα δεξιά με τον Σοφιανό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 4-0.

52′ Σουτ του Μπαλάση θα αποκρούσει ο Θανόπουλος στην συνέχεια ο Αποσκίτης θα έχει επαφή με την μπάλα αλλά πριν προλάβει η μπάλα να περάσει την γραμμή θα απομακρυνθεί από παίχτη της ΑΕ Πάτρα.

57′ Σέντρα του Γελάσιου από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Παπαδημητρακόπουλος θα κάνει το 4-1.

61′ Σέντρα Παπαδημητρακόπουλου απο τα αριστερά και με κεφαλιά ο Αποσκίτης θα μειώσει σε 4-2.

70′ Φάουλ του Μικελάτου κεφαλιά πάσα του Κακαρούμπα εκ νέου κεφαλιά του Παπαδημητρακόπουλου αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

73′ Σουτ Μπαλάση θα μπλοκάρει ο Θανόπουλος.

83′ 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Τσιούστα με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού θα μείνει η ΑΕ Πάτρα 2005.

88′ Σουτ του Κακαρούμπα η μπάλα θα περάσει άουτ.

91′ Φάουλ του Βουρλούμη κεφαλιά του Κουκή πάνω τα δοκάρια.

Συνθέσεις :

ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν.Τσολόπουλος): Θανόπουλος,Τσιούστας, Σοφιανός, Μπουρής (55’Αβραμόπουλος),Νάσης, Πουρνατζής, Παναγόπουλος (64’Κουκής),Βουρλούμης,Μικρός (83’Σταυρόπουλος), Σταματέλος (71’Χριστόπουλος),Γκεβόρι.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ  (Ν.Δημητρόπουλος) : Τρίγκας,Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος (51’Κακαρούμπας),Γελάσιος,Καλογερόπουλος, Χρηστάτος, Παπαδημητρακόπουλος, Ηρακλέους, Μπαλάσης (75’Λιόγκας),Μικελάτος, Αποσκίτης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς