Σπουδαίος εκτός έδρας βαθμός για τον Ίκαρο Πετρωτού

Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα γύρισε από την Αθήνα ο Ίκαρος Πετρωτού, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου Νέες Ατρομήτου.

Να αναφέρουμε πως οι Νέες Ατρομήτου είχαν το απόλυτο των νικών με 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις,όπου ήρθε ο Ίκαρος και “φρέναρε” αυτό το σερί. Ο Ίκαρος Πετρωτού βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμού, ενώ έχει εξασφαλίσει εύκολα για ακόμη μια σεζόν την παραμονή στην Β΄Εθνική.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 14′ με την Ρόκομα. Για να έρθει στο 27′ η Κωστοπούλου να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από το κόρνερ της Παπανικολοπούλου και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέες Ατρομήτου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικές με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φυρογένη να βρίσκει την ομάδα του Ίκαρου να πανηγυρίζει έναν σπουδαίο βαθμό και να δίνει τεράστια ψυχολογία την συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νίκη Τραγανού στις 20/3.

Συνθέσεις:

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (Καλομοίρα Κοντομίχη) : Ψυρρή, Σαμίου (64′ Τράγου), Στεροπούλου), Ρόκομα, Αποστόλου, Βλασσοπούλου, Βέρρα, Γατούδη, Φυτίλη (68′ Κουτσού), Ταμβάκη (46′ Κριεζή), Γιούσια.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Τάκης Παναγιωτόπουλος) : Ψάλτη, Γαρδούνη, Καλτσανά, Κουλουμπή, Καρφάκη, Παπακυριαζή, Τζούρα, Κέτα, Κωστοπούλου, Μούκα, Παπανικολοπούλου : στο τέλος αγωνίστηκαν και οι Σπηλιοπούλου με την Λεμπέση.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς