Σταθερή με βήματα προόδου η Α.Ε. Πάτρα 2005

Επιτυχημένη θεωρείται η φετινή πορεία για την νεανική Α.Ε. Πάτρα 2005 καθώς τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς. Οι “μπλε” σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν μια μεστή και ουσιαστική πορεία δείχνοντας και εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο Νίκος Τσολόπουλος. Από πλευράς παιχτών εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Θανόπουλος καθώς ο νεαρός σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος είδε σταθερότητα στο παιχνίδι του και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του στην θέση «1».

Εξαιρετικός ήταν στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Βουρλούμης. Ο “αρχηγός” με την εμπειρία του βοήθησε πολύ την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τέλος στην επίθεση ξεχώρισαν οι Σταματέλος και Ρηγόπουλος.

Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχώρισε ο Νίκος Σταματέλος καθώς σημείωσε 6 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν οι Ρηγόπουλος και Αβραμόπουλος με 4 τέρματα. Ο Προσκεφαλάς σημείωσε 3 τέρματα ενώ 2 τέρματα σημείωσαν οι Τσιούστας, Παναγόπουλος και Παπαπέτρος. Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Ξυπολιάς,Σοφιανός, Αγκαράι, Μικρός και Κουκής.

Στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕ Πάτρα 2005 είχε απολογισμό 7 νίκες 5 ισοπαλίες και 10 ήττες. Εντός έδρας μέτρησε 4-1-6, ενώ εκτός έδρας 3-4-4. Κακή θεωρείται η συμμετοχή της ομάδας στο  κύπελλο ερασιτεχνών καθώς αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από την Αστραπή Ψαροφαΐου (Β κατηγορία)  με σκορ 1-0.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς