Στην επόμενη φάση του θεσμού η Αιγείρα/Ακράτα

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε η ομάδα της Αιγείρας/Ακράτας, μετά την νίκη της με 4-1 επί της ΑΕ Καλαβρύτων.

Στο 35′ λεπτό ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ένα λεπτό μετά ο Σταύρος Τσαβαλάς με μακρινό σούτ ισοφάρισε τον αγώνα για τους Καλαβρυτινούς.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 38′ λεπτό ο Νικολόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, με το παιχνίδι να έχει μέσα σε τρία λεπτά, τρία τέρματα !!

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές” και στο 60′ λεπτό και πάλι με τον Νικολόπουλο, ανέβασαν το σκορ στο 3-1, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 82′ λεπτό από τον Οικονομόπουλο.

Αιγείρα / Ακράτα (Φ. Σχοινάς) : Ντόι, Ταρνάρης, Λέση, Μαχαίρας (85΄ Παππά), Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Λαμπρόπουλος (85΄ Πέππα), Νικολόπουλος (80΄ Γιοβάς), Οικονόμου, Δ. Μητρόπουλος (46΄ Οικονομόπουλος), Αγγ. Μητρόπουλος (65΄ Ν. Σταυρόπουλος).

ΑΕ Καλαβρύτων (Α. Χουλιάρας) : Λέσης, Σαλαϊ, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Κέφα, Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Στ. Τσαβαλάς, Ντολλάνι