Στο +12 ο Πανιώνιος με δύο γκολ του Γ. Μπουρλάκη (vid)

Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από παραμονή τεσσάρων ετών στη Γ’ Εθνική, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει. Οι κυανέρυθροι πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους περίπου 4.000 φιλάθλους τους που έσπευσαν στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, επικρατώντας με 4-0 του ΑΟΑΝ για την 23η αγωνιστική με τον Πατρινό ποδοσφαιριστή, Γιάννη Μπουρλάκη να σκοράρει δις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ζωηρά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό πήραν το προβάδισμα, όταν ο Καλάγια σέντραρε από δεξιά και ο Γεμιστός με θαυμάσια γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Γιαγκιόζη για το 1-0!

Στο 51′ ο Χοτζάλι έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε ωραία κάθετη πάσα στον Γεμιστό, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Στούπης με καταπληκτικό δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής σκόραρε για το 2-0. Τρία λεπτά μετά (54′) ο Γροντής πέρασε μαγική κάθετη πάσα στον Γεμιστό και εκείνος «σιγούρεψε» τη φάση γυρίζοντας παράλληλα προς τον Μπουρλάκη, ο οποίος πρόλαβε τον εξερχόμενο Γιαγκιόζη για το 3-0 μέσα σε αποθέωση! Ο Πανιώνιος βρήκε και τέταρτο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91′), όταν ο Στούπης προώθησε για τον Μπουρλάκη και εκείνος σούταρε αμέσως γυρνώντας το κορμί του για το τελικό 4-0!

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (70′ Παυλάκης), Καλύβας (61′ λ.τρ. Ποτουρίδης), Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γεμιστός (61′ Ιγνατίδης), Γροντής, Καλάγια (70′ Ξυγκόρος)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (80′ Τσιλεδάκης), Τσανάι, Μουστάκης, Καμαρά, Πήλιος, Μαρινάκης (58′ Φουκαράκης), Αποστολόπουλος (69′ Μαρτσάκης), Σένκα (69′ Μαρκάκης), Νοκάι (58′ Κατσικοκέρης).