Συνεχίζει αήττητη και στην κορυφή η Φλόγα Ροδιάς

Την 3η νίκη της σε επίσημα παιχνίδια σημείωσε η Φλόγα Ροδιάς, η οποία πέρασε με διπλό μέσα από την δύσκολη έδρα του Ζαβλανίου και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας με 0-1 της ομάδας του Ανδρέα Σέρρου.

Η ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα (έχει και μια νίκη-πρόκριση για το Κύπελλο απέναντι στην Άβυθο Αιγιαλείας) και βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στον β’ όμιλο της Γ’ Κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των ομάδων, με τους νικητές να παίρνουν το προβάδισμα στο 25′ λεπτό με πλασέ του Α. Κατσαούνη και τους γηπεδούχους να έχουν καλές στιγμές κυρίως με τον Αντώνη Χότζα, για να πετύχουν και αυτοί κάποιο τέρμα.

Με την έναρξη του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 50′ λεπτό, η ομάδα της Ροδιάς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Α. Κατσαούνη, ο οποίος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Αγοράκη, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Φλόγας.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το Ζαβλάνι ήταν καταιγιστικό και παρά το γεγονός ότι στο 67′ λεπτό έμεινε και με ποδοσφαιριστή λιγότερο (αποβλήθηκε ως τελευταίος ποδοσφαιριστής ο Γ. Ξυπολιάς), έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες κυρίως με τους Χότζα, Κωστόπουλο και Ευθυμιόπουλο αφού είχε την ατυχία να πέσει επάνω σε έναν καταπληκτικό Χ. Σταμόπουλο, που πραγματοποίησε 3-4 μεγάλες επεμβάσεις.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο Ευθυμιόπουλος των γηπεδούχων, με τον Ταξιάρχη να σφυρίζει την λήξη του αγώνα, η οποία βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γ. Αμασιάδη.

ΑΠΣ Ζαβλάνι (Α. Σέρρος) : Αγοράκης, Μπαρλής, Χριστόπουλος (35’ Κωστόπουλος), Ξυπολιάς, Ζησιμόπουλος, Τσουκαλάς, Καρπάνος, Μπακούρος, Χότζα, Ευθυμιόπουλος, Γραμματικόπουλος (72’ Παπασπυρόπουλος)

Φλόγα Ροδιάς (Γ. Αμασιάδης) : Σταμόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Λούμσι, Αλεξόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Μπαντούνας, Γεωργίου, Παπακωνσταντίνου (39’ Τρακαδάς), Α. Κατσαούνης, Α. Λιακόπουλος, Νικολακόπουλος