Χορταστική ισοπαλία με γκολ στο “Κ. Ζάρρας” (photos)

Σε ένα δραματικό παιχνίδι προς τα τελευταία παιχνίδια ο Αστέρας Λεοντίου κατάφερε να σώσει την παρτίδα και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 3-3 κόντρα στην Άβυθο 2017.

Με αυτή την ισοπαλία ο Αστέρας Λεοντίου βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς ενώ για την Άβυθο ο χθεσινός βαθμός ήταν ο πρώτος της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Ο Αστέρας Λεοντίου άνοιξε το σκορ στο 21′ με σκόρερ τον Σίψα που υποδέχθηκε την ασίστ του Μπάλλα και το πάρε βάλε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′ η Άβυθος ισοφάρισε με εξαιρετική κεφάλια του Παπαδιονυσίου.

Στο 62′ ο Κουμπέτσος με ωραίο πλασέ ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 68′ ο Κουμπέτσος έπαιξε εξαιρετικά το ένα δύο με τον Βλαχοσωτήρο και με ωραίο πλασέ ο πρώτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ο Αστέρας Λεοντίου κατάφερε να βρει τα ψυχικά θέματα και συγκεκριμένα στο 79′ μείωσε σε 2-3 με ωραίο πλασέ του Μαράτου εντός περιοχής.

Στο 83′ ο Μπάλλας θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν την στιγμή τους για την νίκη, κάτι που δεν κατάφεραν με την μπίλια να κάθεται στο Χ και στο 3-3.

Συνθέσεις :

Αστέρας Λεοντίου (Διονύσης Βαλσαμής) : Σολωμός, Σωτηρόπουλος (63′ Κορκόντζηλας), Καραθανάσης, Λιακόπουλος, Παπαδάτος, Κατσούρης (79′ Νικολόπουλος), Σκόνδρας, Στασινόπουλος (46′ Καραπίτσος), Σίψας (41′ Ντουλάι), Μπάλλας, Μαράτος.

Άβυθος 2017 (Αλέξης Σπυρόπουλος) : Χατζιαι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Χριστόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Κουπέτσος, Φιλιππάτος (92′ Ψηλός), Ευθυμίου, Κανέλης (79′ Γούλας).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς