Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ Πατρών (photos)

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά εν τέλει η ΑΕΚ Πατρών κατάφερε να ξεπεράσει την σκόπελο του νεανικού Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων (3-2) και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 5ο λεπτό ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Κουκιά.

Πέντε λεπτά αργότερα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νικολογιάννη από τα αριστερά ο Θεοδωσόπουλος πήρε την κεφαλιά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι εν συνεχεία ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 32′ ωραία κάθετη πάσα του Νικολογιάννη στην πλάτη της άμυνας τετ α τετ ο Θεοδωσόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαγιαννόπουλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Στο 45′ κόρνερ του Νικολογιάννη από τα αριστερά και με κεφαλιά ο Κουκιάς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ηταν ελάχιστες.

Αρχικά στο 65′ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Πατρών απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Παπαγιαννόπουλου.

Κάτι που έγινε και από πλευράς φιλοξενούμενων στο 75′ όπου ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό και ευθύβολο σουτ του Νικολογιάννη.

Συνθέσεις :

ΑΕΚ Πατρών : Παναγάκης, Αντωνόπουλος, Κεπενός, Οικονομόπουλος, Γκάντος (34′ Κυριαζής), Αρβανίτης (84′ Κουτέλας), Νικολογιάννης, Μαρούλης (46′ Μπαρούνης), Θεοδωσόπουλος, Χρυσοβέργης, Καλλιμάνης.

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων : Ρεκόνας, Χριστοδουλόπουλος, Κωστόπουλος, Μπάδας, Χρήστου (82′ Δράκουλας), Κακαφώνης (74′ Λαζαρίδης), Παπασπυρόπουλος (44′ Γιαννακόπουλος), Γκότσης, Κουκιάς, Παπαγιαννόπουλος, Συρμής.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραδφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς