Νίκη και βαθμολογική ανάσα για τον Παναχαϊκό (photos)

Μια πολύ σημαντική νίκη κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι ποδοσφαιριστές του Β.Μαρκάτου καθώς επικράτησαν κόντρα στο Λιμνοχώρι με 2-1 σε μία αναμέτρηση όπου η νίκη για την ομάδα του Σουλίου ήταν επιτακτική καθώς η ομάδα βρισκόταν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ήθελε αυτή την νίκη για να “ανασάνει” βαθμολογικά.

Από την άλλη πλευρά το Λιμνοχώρι γνώρισε την 2η του ήττα και συνεχίζει εκτός έδρας να μην αποσπάει θετικό αποτέλεσμα.

Στο 29′ ο Παναχαϊκός άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Γιαβρούτα εκτός περιοχής ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Παναχαϊκού.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καμπέρος θα αστοχήσει σε τετ α τετ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Καμπέρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 86′ ο Γιαβρούτας με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Για να έρθουμε στο 94′ ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Παναχαϊκή ο Καρίτσας με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα μειώσει σε 2-1,σκορ που δεν άλλαξε μεχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις :

Παναχαϊκός (Βασίλης Μαρκάτος) : Πόγκας, Βελέντζας (60′ Χαλούλος), Φ.Νικολακόπουλος, Γ. Νικολακόπουλος, Κατριβέσης, Περδίκης (82′ Μακρυπόδης), Μιχαλιός, Μπούμπουκας, Καμπέρος (92′ Κεπενός), Γιαβρούτας (92′ Χαρμαντάς), Διαμαντόπουλος.

Λιμνοχώρι (Ανδρέας Πετρόπουλος) : Σουτζόγλου, Πογιαντζής (32′ Ντουράι), Γκιώνης (84′ Ντότσι), Τσούρας, Σαλαμαλίκης, Ανδ.Βλάχος (46′ Πανούσης), Χρυσανθόπουλος (56′ Κυριακόπουλος), Καρίτσας, Ν.Βλάχος (32′ Θεμιστοκλόπουλος), Παναγόπουλος, Νικολακόπουλος.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς