Μοιρασιά στα Ζαρουχλέικα (photos)

Σε μία αναμέτρηση όπου σε γενικές γραμμές η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα η Αναγέννηση Πατρών και η ΑΕ Ροΐτίκων έμειναν στο 1-1 και συνέχισαν να προβληματίζουν και πιο συγκεκριμένα η Αναγέννηση που αγνοεί την χαρά της νίκης.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε από πλευράς Αναγέννησης και συγκεκριμένα στο 20′ ωραία κάθετη πάσα του Χρηστίδη στον Φραντζή ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 29′ το φαουλ του Καφεντζή το αποσόβησε εξαιρετικά ο Ξυπολιάς, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σκιαδόπουλος με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 32′ το πλασέ του Σκιαδαρέση από πλάγια θέση θα καταλήξει άουτ.

Ενώ στο 40′ σέντρα του Καφεντζή από τα δεξιά κεφάλια/γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι του Βουτσινά αλλά το πλασέ του Μπίτρα θα το αποσοβήσει πάνω στην γραμμή ο Λαζανάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48′ ο Μυλωνόπουλος θα αποκρούσει σε κόρνερ του σουτ του Παντιώρα,την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Λαζανάς και με κεφαλιά ο Βασιλείου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 64′ ο Γκοτσόπουλος θα βρεθεί τετ α τετ θα πλασάρει με τον Μυλωνόπουλο να αποκρούει την προσπάθεια αυτή.

Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Παναγιωτόπουλου από το ύψος του πέναλτι θα περάσει πάνω από τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Καραχάλιου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τέλος στο 72′ το πλασέ του Σκιαδαρέση θα το σταματήσει ο Ξυπολιάς στην τελευταία ουσιαστικά καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Συνθέσεις :

Αναγέννηση Πατρών (Κυριάκος Θούας) : Ξυπολιάς, Μασούρας, Τράκης, Λαζανάς, Βασιλείου, Ρόδης, Χρηστίδης (73′ Ξυπολιάς), Τσάμης, Μαργώνης (63′ Γκοτσόπουλος), Παντιώρας, Φραντζής

ΑΕ Ροΐτίκων (Άγγελος Κίκινας) : Μυλωνόπουλος, Κακαφώνης, Καφεντζής (89′ Κανελλόπουλος), Σπηλιόπουλος, Δασουράς, Παναγιωτόπουλος, Σκιαδόπουλος, Βουτσινάς (75′ Σπηλιωτόπουλος), Μπίτρας (57′ Ρηγόπουλος), Καραχάλιος (89′ Δημητρόπουλος), Σκιαδαρέσης (75′ Γεωργόπουλος).

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς