Συνεχίζει δυναμικά με άλλες πέντε προσθήκες η Αχαϊκή

Πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που δόθηκε για την προετοιμασία των σωματείων πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στην Αχαϊκή περισσότερο χάρηκαν στην είδηση για καθυστέρηση της επανεκκίνησης για μια ακόμα εβδομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό στην πρεμιέρα και αυτό σημαίνει ότι θα έχουν το σωστό χρόνο που απαιτείται για καλή προετοιμασία, χωρίς βιαστικές προπονήσεις που θα φέρουν τραυματισμούς. Στο μεταγραφικό κομμάτι η διοίκηση κινείται έξυπνα και προχώρησε σε πέντε ακόμα προσθήκες από το γειτονικό Πανμοβριακό Ριόλου τον οποίο ευχαρίστησε, δείχνοντας τη σχέση που θα πρέπει να έχουν τα σωματεία μεταξύ τους. Το patragoal.gr σας είχε ενημερώσει για τους περισσότερους σε παλιότερο ρεπορτάζ του.

«Η ΑΧΑΪΚΉ Α.Ε ανακοινώνει την συνεργασία της μέχρι το τέλος της σεζόν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργο Λιάκο, Γιώργο Κουτρουμπα, Σωτήρη Διακατο , Μπάμπη Μπακάλη, Αριστείδη Κάτσενο . Όλοι προέρχονται από την ομάδα του Πανμοβριακού Ριόλου . Η ΑΧΑΪΚΉ ευχαριστεί την διοίκηση του Πανμοβριακού για την παραχώρηση των αθλητών του για την δύσκολη αποστολή της ομάδας μας στον ένα γύρο του πρωταθλήματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.