Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία ο Αχαϊκός

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Χαμουζάς-Ψιμάρνης)

Εκπληκτική πορεία διανύει την φετινή χρονιά η ομάδα του Αχαϊκού καθώς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, δείχνοντας πως την φετινή χρονιά έχει σαν στόχο να βρίσκεται στα ψηλά σαλόνια του βαθμολογικού πίνακα.

Το χτεσινό παιχνίδι για την ομάδα του Φαραϊκού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς ο Φραντζής στο 8′ έκανε το 0-1. Η συνέχεια όμως άνηκε στον Αχαϊκό καθώς μέσα σε διάστημα 3 λεπτών κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να προηγηθεί με 2-1 χάρις τα τέρματα του Μπαρλά και του Γραμματικού στο 18′ και 21′ αντίστοιχα.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ ο Σκούρτας έκανε το 3-1 μια έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. Ο Φαραϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με σκόρερ τον Μητρόπουλο.

Συνθέσεις :

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χ.Γκρέκας): Μπεκιάρης, Νικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος (46’Δρόσος), Κανελλόπουλος, Νικολακόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς(59’Δήμας), Ψαρράς(46’Καπετσώνης), Τζουραμάνης, Σκούρτας, Γραμματικός (78’Διαμαντής).

ΦΑΡΑΪΚΟΣ (Κ.Σπαθής): Μήλας, Γκόρος (30’Σεγγούνης), Μαρκόπουλος, Μακρόπουλος, Ανδριόπουλος,Ρόζος (58’Κυριακόπουλος), Μητρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Φραντζής, Βέρρας, Ρουγκάλας.