“Σφαλιάρα” της Θύελλας Αιγίου στον Κεραυνό, Πήγασος Μπεγουλακίου για τετράδα!

H Θύελλα Αιγίου επικράτησε εύκολα με 3-0 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου που για ακόμα ένα ματς δεν έδειξε ιδιαίτερα πράγματα, γνωρίζοντας βαριά ήττα και πρέπει να αναθεωρήσει ενόψει της συμμετοχής του στα πλέι οφ ανόδου. Οι Αιγιώτες διατήρησαν με αυτή τη νίκη της ελπίδες που έχουν για την 4η θέση.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αετό Ρίου που κέρδισε με 2-0 την πρωτοπόρο Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και παίρνει ψυχολογία ενόψει της συμμετοχής του στα πλέι άουτ της Α΄ Κατηγορίας. Νίκη τετράδας για το Δία Σαραβαλίου που επικράτησε με 3-2 του Ίκαρου Πετρωτού, έχοντας σε μεγάλη ημέρα το Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που σκόραρε δις.

Τέλος ξεχωρίζει η τεράστια νίκη του Πήγασου Μπεγουλακίου με 2-1 επί του Άρη Πατρών και μάλιστα με ανατροπή που βάζει “φωτιά” στη “μάχη” της τετράδας στον Β΄ Όμιλο.

Παρακολουθήσατε μέσω του www.patragoal.gr την εξέλιξη των σημερινών αναμετρήσεων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας και της Γ΄Εθνικής. To “Livescore” είναι μια προσφορά του ψητοπωλείου “στη Σχάρα” (Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων).

** Κάντε συνεχώς ανανέωση στο κινητό σας ή με F5 στον υπολογιστή σας, για την συνεχή ενημέρωση των αποτελεσμάτων

** Με έντονο μαύρο χρώμα τα τελικά αποτελέσματα

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Δίας Σαραβαλίου-Ίκαρος Πετρωτού 3-2 (15΄, 69΄Δ. Παναγιωτόπουλος, 74΄Ζησιμόπουλος – 31΄Οικονόμου, 90΄Ταγάρας *Χαμένο πέναλτι: 39΄ Ζησιμόπουλος, απέκρουσε ο κίπερ)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Πήγασος -Άρης Πατρών 2-1 (38΄ Mπαρλάς, 78΄ Αποσκίτης – 29΄Μητρόπουλος)

Εθνικός Πατρών-Πάτρα 2005 1-2

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 3-0 (15΄ Αθανασίου, 39΄Σωτηρόπουλος, 62΄ Καραΐνδρος)

Αετός Ρίου-Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 2-0 (25΄, 53΄ Λάγιος)