Σύσσωμος ο Ατρόμητος Πατρών στην ορκωμοσία της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Ώρα ανάληψης καθηκόντων για τη νέα κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας ορκίστηκαν σήμερα το μεσημέρι, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ακολούθως οι υπουργοί και υφυπουργοί με χαμόγελα υπέγραψαν την ανάληψη των καθηκόντων τους και δέχθηκαν συγχαρητήρια από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον Προκαθήμερο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Αναμεσά τους η Αχαιή νέα υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σύσσωμος στην ορκωμοσία της κυρίας Αλεξοπούλου βρέθηκε ο Ατρόμητος Πατρών. Όπως διακρίνεται και στην αρχική φώτο, είναι οι πρόεδροι του Ατρομήτου Πατρών, Νεκτάριος Σκόνδρας και ο πρόεδρος του Ατρομήτου Ζαρουχλεΐκων, Χαράλαμπος Κοτσαύτης, όπως και ο Γιώργος Κουρλέσης που πριν λίγες ημέρες διοργάνωσε μια εκπληκτική γιορτή ακαδημιών στα Ζαρουχλέικα.

Συχνά-πυκνά η Χριστίνα Αλεξοπούλου στήριξε σε αρκετά παιχνίδια – εκδηλώσεις τους “πορτοκαλί” με τη φυσική της παρουσία και οι άνθρωποι του συλλόγου, της το ανταπέδωσαν…