Σ. Μυλωνάς: “Τα «Aστέρια» ανεβάζουν τον δήμο μας ψηλά”

    Μετά την παραμονή της ομάδας καλαθοσφαίρισης ανδρών «ΑΧΑΓΙΑ 82» στη β’ εθνική κατηγορία έρχεται το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του «ΑΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ» να εδραιώσει τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας στις εθνικές κατηγορίες αλλά και να μας κάνει να αγαπήσουμε ένα ακόμα άθλημα όχι τόσο οικείο στα μάτια των φιλάθλων της Δυτικής Αχαΐας.

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και η Δημοτική Αρχή στέλνουν συγχαρητήρια και θερμές ευχές τόσο στις αθλήτριες των αστεριών όσο και σε προπονητές και διοίκηση.

    Ο Δήμαρχος αναφέρει συγκεκριμένα, «Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη και τον δήμο μας να εκπροσωπείται στις εθνικές κατηγορίες. Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στους προπονητές και σε όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και σε κάθε μια ξεχωριστά από τις αθλήτριες που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προσπάθειά τους και πέτυχαν τον στόχο τους. Θα είμαστε δίπλα σας, όπως και δίπλα σε κάθε σύλλογο που προάγει τον αθλητισμό. Καλή επιτυχία στις προκλήσεις της β’ εθνικής. Τα «ΑΣΤΕΡΙΑ» ανεβάζουν τον δήμο μας πιο ψηλά».