Σoύλης Παπαδόπουλος: «Νικήσαμε δίκαια, έχω ευθύνη για την εικόνα»

Ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του α΄ ημίχρονο ήταν ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

«Αν κερδίζαμε σήμερα θα μας έφερνε πιο κοντά στην κορυφή που, άλλωστε από τη μέρα που έχω έρθει για αυτό πολεμάμε και έχω πει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Η νίκη ήταν μονόδρομος και πιστεύω πως νικήσαμε δίκαια» είπε αρχικά ο Σούλης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε με 2-0, στο β΄ ημίχρονο ξεκίνησα δυνατά και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 3-0 όμως δεν το κάναμε και σε μια ανύποπτη φάση έγινε το 2-1 και στη συνέχεια αγχωθήκαμε.

Η εικόνα μας γενικά στο β΄ ημίχρονο δεν ήταν πολύ καλή και υπεύθυνος είμαι εγώ για αυτό, γιατί ήθελα να ξεκουράσουμε ορισμένους παίκτες γιατί σε 2-3 μέρες πάλι ξαναπαίζουμε. Παρόλο που παίζουμε τη κατηγορία σε κάθε παιχνίδι, έχουμε κάθε 2-3 μέρες παιχνίδια αλλά παλεύουμε πολύ δυνατά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίο είναι περισσότερες μέρες με εμάς και λιγότερο με τις οικογένειες τους αλλά δεν γίνεται αλλιώς».