Τέσσερις ανανεώσεις στον Άρη Πατρών

Δημήτρης Αποστολόπουλος, Ανδρέας Κοσμόπουλος, Γιάννης Θεοδοσόπουλος και Δημοσθένης Παπαηλιού ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Άρη Πατρών που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα σεζόν.

H σχετική ενημέρωση:

“Καλό μήνα είπαμε; Δεν είπαμε. Ο Ιούλιος τελείωσε και ο Αύγουστος είναι εδώ. Το ρόστερ της ομάδας έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα τις επόμενες μέρες. Η σημερινή ανακοίνωση δεν αφορά σε κάποια ανανέωση ή μεταγραφικό μπαμ. Εντούτοις είναι η ανακοίνωση εκείνη η οποία μας κάνει πιο περήφανους από κάθε άλλη. Αφορά στην ανανεωση τριών νέων ταλαντούχων αθλητών, των Δημήτρη Αποστολόπουλου, Ανδρέα Κοσμόπουλου και Δημοσθένη Παπαηλιού.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις είχαμε αναφέρει την «τρέλα» μας με τον Άρη. Την ενασχόληση αυτή δεν την αντιμετωπίσαμε ποτέ ως δουλειά. Είναι ευχαρίστηση. Όταν όμως έχεις να κάνεις με νέους αθλητές σε βαραίνει και τεράστια ευθύνη μιας και ο αθλητισμός και ειδικά ο ομαδικός αθλητισμός συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνικοποίηση ενός νέου ανθρώπου. Η πορεία μας τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει ξεκάθαρα το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε το θέμα των νεαρών ταλαντούχων παιχτών. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τους Αλέξη Γκολφίνο και Κωνσταντίνο Νικολοπουλο τους οποίους πλέον καμαρώνουμε να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους.

Εκτός όμως από αυτούς φουσκώνουμε από περηφάνεια για κάθε παιδί που αφήνει την τηλεόραση και ασχολείται με τον αθλητισμό. Αυτή είναι και η πιο γλυκιά νίκη. Κύριοι να περάσετε τέλεια στην οικογένειά μας. Σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία“.