Τα μπράβο του ΝΟΠ και της ΝΕΠ στις «ασημένιες» παγκόσμιες πρωταθλήτριες

Οι διοικήσεις του ΝΟΠ και της ΝΕΠ εξέδωσαν ανακοινώσεις  με τις οποίες συνεχάρησαν την Εθνική ομάδα πόλο νεανίδων η οποία χθες κατέκτησε την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στο Βελιγράδι και ανάμεσα στις ασημένιες αθλήτριες, έχουμε και 3 Πατρινές τη Ν. Κουρέτα, τη Ε. Τσιμάρα και την Ε. Καραμπέτσου.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ: «

Ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα

Μπράβο  κορίτσια

Χαίρε Ελλάδα, Χαίρε Πάτρα

«Πάλεψαν σαν λέαινες και στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι οι κοπέλες της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων, απέναντι στις ΗΠΑ, αλλά στο τέλος λύγισαν, ηττήθηκαν με 10-8 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Οι εκπληκτικές “γοργόνες” της Ελλάδας παραμένουν χρυσές στις καρδιές μας έχοντας κατακτήσει μια ακόμα τεράστια διάκριση σε διεθνή διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας ότι το γυναικείο ελληνικό πόλο έχει και μέλλον στο παγκόσμιο στερέωμα…»

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ: «Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια της ΝΕΠ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Η χαρά μας δε είναι διπλή και τριπλή λόγω της έντονης παρουσίας που είχε η Πάτρα στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας με τις Κουρέτα, Ευφρ. Τσιμάρα και Καραμπέτσου.

Μπράβο κορίτσια!!! Μας κάνατε όλους υπερήφανους!!! Για εμάς είστε χρυσές στην καρδιά μας!!!».