Τεράστιο διπλό τίτλου για τον Ατρόμητο στα Προσφυγικά (photos)

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Φωκάς (Σπήλιος Οικονόμου,

Σκόρερ: 42′ Καράγιωργας – 45+2′ Αγγελόπουλος 50′ Κωστής 78′ Χριστόπουλος

Μεγάλη νίκη στα Προσφυγικά για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επικράτησε του ΑΠΣ Πάτραι με σκορ 3-1 για τη 2η αγωνιστική των play offs της Α’ κατηγορίας.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σάκη Πεφάνη πήγε στους 25 βαθμούς, δύο μόλις μακριά από το Ριόλο και τέσσερις από τον Άρη και βλέπει όσο ο καιρός περνάει να παραμένει στην πρώτη θέση.

Το Πάτραι άνοιξε το σκορ στο 42′ με το γκολ του Καράγιωργα, ωστόσο στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Αγγελόπουλος έφερε το ματς στα ίσια το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Σάκη Πεφάνη κατάφερε να σκοράρει δύο φορές με αποτέλεσμα να φέρει τη νίκη στην ομάδα του. Στο 50′ ο Κωστής έκανε το 2-1 με κεφαλιά και στο 78′ ο Χριστόπουλος έκανε το 3-1 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Νίκου Λουμπαρδέα θα πάει στα Βραχνέικα να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, ενώ ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξενείται από τη Νίκη Προαστίου στο Προάστιο.

Το φίλμ του αγώνα :

15′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Ούτσικας υποδέχθηκε την , μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ και την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

19′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα, δεν έδιωξαν καλά οι αμυντικοί του Πάτραι, ο Αγγελόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Φωτόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση και έδιωξαν μακριά την μπάλα.

25′ Και άλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έγινε η σέντρα από τα δεξιά , ο Κωστής έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

27′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Χριστόπουλος, ο Γκάτσης από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

39′ Σουτ του Γαβριήλ έξω από την περιοχή και αριστερά, αλλά ο Μπίτη μπλόκαρε την μπάλα.

42′ Γκοοολ για το Πάτραι, όταν ο Καράγιωργας υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Μπίτη έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο ίδιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

45+2′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, οταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα σουτ, ο Φωτόπουλος έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Αρβανίτης έκανε κι’αλλο σουτ αλλά ο Φωτόπουλος ξανά έκανε την απόκρουση και τέλος ο Αγγελόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

50′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκάτσης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστής έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Μανθόπουλος έδιωξε την μπάλα όταν είχε περάσει τη γραμμή, κι έτσι ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή 1-2.

78′ Απίθανο γκολ για τον Ατρόμητο, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Χριστόπουλος απευθείας από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-3.

ΑΠΣ Πάτραι (Νίκος Λουμπαρδέας): Φωτόπουλος, Τασσόπουλος (49′ Μπακάλης), Δημόπουλος, Νικολόπουλος (53′ Πιπεράκης), Μανθόπουλος, Λεγάτος, Ζέλος, Σουγλέρης, Ούτσικας, Γαβριήλ, Καράγιωργας (82′ Δρουγούτης)

Ατρόμητος Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Μπίτη, Μακρής, Χριστόπουλος, Σπανός, Νικολακόπουλος, Αρβανίτης, Αγγελόπουλος (69′ Στεργίδης), Αποστολόπουλος (83′ Γκότσης), Μαστραντωνάκης, Γκάτσης (61′ Λαζανάς), Κωστής (83′ Παπασπυρόπουλος)

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση