Έβαλε “φωτιά” στην μάχη του τίτλου η Θύελλα Πατρών (photos)

Γήπεδο Θύελλας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Τραγουλιάς Θεόφιλος)

Σκόρερ: 58′ Ντίνος

Μεγάλη νίκη για τη Θύελλα Πατρών, η οποία επικράτησε του Άρη Πατρών με σκορ 1-0, για τη 2η αγωνιστική των play offs της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα των Β Καββαδία και Θ Νικολακόπουλο, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεζε την ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς, ωστόσο δεν είχε και πολλές ευκαιρίες γενικά το παιχνίδι.

Η θύελλα στο 29′ είχε την τριπλή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ ο Τσιρίνης απέκρουσε την μπάλα, στη συνέχεια ο Ντίνος με σουτ την έστειλε στο δοκάρι και ο Κουτσαντώνης με ένα ακόμα σουτ την έστειλε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντίνο, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Κουτσαντώνη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’όλους, ο επιθετικός της θύελλας έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Γενικά το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και εντος και εκτός παιχνιδιού με αφορμή ο διαιτητής του αγώνας Ανδριανός να κάνει πολλές διακοπές και να μοιράζει κάρτες στους πάγκους των δύο ομάδων, καθώς αποβλήθηκε με κόκκινη ο Θεώδορος Παπουτσάκης και στη συνέχεια ο δεύτερος προπονητής της θύελλας Θεώδορος Νικολακόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα Πατρών φιλοξενείται στο Κάνιστρας από τον Κεραυνό Αγ Βασιλείου, ενώ ο Άρης Πατρών υποδέχεται στα Προσφυγικά τον Πανμοβριακό Ριόλου σε ένα πολύ μεγάλο ματς όπως αναμένεται να δούμε.

Το φίλμ του αγώνα :

10′ Ευκαιρία για την Θύελλα, όταν ο Βλασόπουλος Θ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μιχαλόπουλος έκανε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο Σιδέρης έκοψε τελευταία στιγμή με το κεφάλι σε κόρνερ.

15′ Πρώτη φάση για τον Άρη στο ματς, όταν ο Μητρόπουλος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

19′ Πολύ καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο Γεωργαντόπουλος, ο Λιμάτσι έκανε το γυριστό αλλά ο Κουγιουμτζόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σκουμής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πήγε παράλληλα απ’την μεγάλη περιοχή, ο Πανίτσας έκανε το σουτ αλλά ο Τσιρίνης έκανε μεγάλη επέμβαση και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος έστειλε την μπάλα άουτ.

29′ Απίθανη ευκαιρία για τη Θύελλα, όταν ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ από τα αριστερά και έξω από την περιοχή, ο Τσιρίνης έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Ντίνος με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τέλος ο Κουτσαντώνης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

45+1′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Γεωργαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει το πρώτο σουτ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

49′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Λιμάτσι μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

58′ Γκοοολ για τη Θύελλα, όταν ο Κουτσαντώνης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την περιοχή και ο Ντίνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

88′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Θύελλα, όταν ο Ντίνος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

89′ Ευκαιρία για τον Άρη, όταν εκτελέστηκε το φάουλ, ο Σταθόπουλος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Κουγιουμτζόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Θύελλα Πατρών (Β. Καράβιας – Θ. Νικολακόπουλος): Κουγιουμτζόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μιχαλόπουλος, Βλασόπουλος Ν., Κατριβέσης, Αγουρίδης, Βλασόπουλος Θ., Κουτσαντώνης (83′ Θανόπουλος), Ντίνος, Πανίτσας (72′ Σκεπετάρης), Σκουμής (90+2′ Αδαμόπουλος)

Άρης Πατρών (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Τσιρίνης, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (62′ Μενύχτας), Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σιδέρης, Θωμάς (81′ Καταρτζόπουλος), Λιμάτσι (90+3′ Λάτσης), Σπανός, Μητρόπουλος (62′ Μπίσα), Γεωργαντόπουλος (81′ Γράβαλος)

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση