“Τεσσάρα” και ακόμα πιο κοντά στην παραμονή ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Την πιο εκκωφαντική νίκη στα πλέι άουτ σημείωσε ο Πήγασος επί του Αχαιού μέσα στο Σαραβάλι (0-4), με τον Αποσκίτη να υπογράφει ένα εντυπωσιακό προσωπικό χατ-τρικ και να χαρίζει ένα μεγάλο διπλό στους ”βυσσινί” που είναι αγκαλιά με την παραμονή.

Στην αντίπερα όχθη οι «μπλε» του Σαραβαλίου είναι με το «καλημέρα» του μίνι πρωταθλήματος, με την πλάτη στον τοίχο και ακολουθεί γι΄ αυτούς ένα πολύ δύσκολο ματς στην Ακράτα απέναντι στην Ένωση.

Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από λάθος των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή οι «βυσσινί» έκρυψαν την μπάλα, ο Παπαδημητρακόπουλος έβγαλε τον Αποσκίτη τετ α τετ με τον Μπακάλη με τον δεύτερο να πλασάρει για το 0-1.

Στο 19΄ ο Αναγνώστου βρήκε με ωραία μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας τον Αποσκίτη, ο οποίος με υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 0-2. Στο 40΄ ο Παπαδημητρακόπουλος με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έβγαλε σε θέση βολής τον επερχόμενο Αποσκίτη ο οποίος διαμόρφωσε το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Προσκεφαλάς με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Π. Χρηστίδης): Μπακάλης, Παπανικολόπουλος, Μπακατσέλος, Γιαννέλος, Χαρίζι (68΄Κλουκινιώτης), Γ. Γραμματικόπουλος, Καπερώνης, Μαντάς (57΄Σαριδάκης), Ν. Γραμματικόπουλος, Νάτσης (80΄ Καπουρίτης), Καραπιπέρης (80΄Στεφανόπουλος).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (K. Νιοτόπουλος-Θ. Λαμπρόπουλος): Κατσαΐτης, Κακαβούλας, Μπονόβας (73΄Κοκοβίκας), Μανούσος, Ρομποτής, Χριστόπουλος (61΄Προσκεφαλάς), Παπαδημητρακόπουλος (80΄Βασιλείου), Μπουρλάκης, Δημητρόπουλος (73΄ Γούτος), Αναγνώστου (80΄ Λάιος), Αποσκίτης.