“Τεσσάρα” και 6η θέση για την Δόξα Νιφορεϊκων

Την εξαιρετική της πορείας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας συνέχισε η Δόξα Νιφορεϊκων, η οποία πέτυχε την 6η νίκη της απέναντι στην Δόξα Παραλίας με 4-1 και απολαμβάνει την 6η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα της Παραλίας έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καθολικά καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με τέρμα του Παππά στο 5′ λεπτό, για να έρθει ο Δημητρέλλος στο 37′ λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Γιάννη Ζερδεβά, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημΙχρόνου.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Πυρρής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 66′ λεπτό ο Κυριακόπουλος σημείωσε ακόμα ένα τέρμα για τους “μαυραετούς”, φτάνοντας την έκταση του σκορ στο 4-0.

Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η Δόξα Παραλίας, ήταν να μειώσει λίγο πρίν το τέλος του αγώνα, με τον πολύπειρο επιθετικό Αυγερινό Δημητρακόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Νιφορεϊκων φιλοξενεί την Θύελλα Πατρών και η Δόξα Παραλίας τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Δόξα Νιφορεΐκων (Ζερδεβάς): Γ. Πετρόπουλος, Αγγελόπουλος (55′ Καρέλας), Σέμα, Βρύνιας, Νικολόπουλος, Σουρανής (80′ Κοσιώνης), Καραμαλίκης, Κυριακόπουλος (80′ Κουμούτσος), Παππάς (Λ. Πετρόπουλος), Δημητρέλλος (72′ Γεωργίου), Πυρρής