Τζάμπα ήττα στον Πύργο ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανηλειακό και έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 5′ η πρώτη καλή φάση στο ματς με καλή απόκρουση του Καρακίτσου σε φάουλ του Κοτσόκολου, ενώ στο 30′ από κόρνερ Κοτσόκολου, κεφαλιά του Λίπι και δύσκολη απόκρουση Καρακίτσου με τη μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει και στο δοκάρι.

Στο 36′ ήρθε το 1-0 που πέτυχε ο Λούσκος με εύστοχο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Τρίγκα. Οι δυο ομάδες πήγαν έτσι στο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη, ο Πανηλειακός έχοντας και καλή ψυχολογία από το προβάδισμα που είχε πάρει, αρχικά αμύνθηκε καλά στις προσπάθειες αντίδρασης της αχαϊκής ομάδας, η οποία είχε στο 52′ από γύρισμα Νιφορόπουλου κεφαλιά Πανάρετου άουτ και στο 62′ σουτ Σταυρόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακίτσος, ενώ έκτοτε οι ερυθρόλευκοι βγήκαν και πιο μπροστά.

Στο 64′ σουτ του Παπαπέτρου μπλόκαρε ο Δρακόπουλος, ενώ στο 78′ σημαντική ευκαιρία για τον Πανηλειακό όταν ο νεοεισελθών Αρβανίτης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά έσωσε με την επέμβαση του ο Δρακόπουλος. Δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος και παρέμεινε η μεγάλη νίκη για τον Πανηλειακό με το 1-0 τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Πανηλειακός (Κ. Λούσκος): Καρακίτσος, Νικολόπουλος (57′ λ.τρ. Κωστόπουλος), Κύτταρης (72′ Τσαμπούρης), Δ.Τσίγκρηλας, Μπαβέλης, Λίλα, Λούσκος, Δαλαβούρας, Π.Τσίγκρηλας (75′ λ.τρ. Αρβανίτης), Σταματελάτος, Παπαπέτρου (88′ Κουζής).

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Ρίλντι, Λίπι, Κοτσόκολος (80′ Νικολόπουλος), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (65′ Παπαδόπουλος), Καλλιτσουνάκης (46′ Γρ.Νιφορόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Πανάρετος (72′ λ.τρ. Βέρρας).