Της έγινε συνήθεια η ήττα

Πηγή: mirrorsports.gr

Το πρόσημο φέτος είναι αρνητικό για τη Θύελλα Πατρών με τη «κυανόλευκη» ομάδα να γνωρίζει μία ακόμα ήττα, αποτέλεσμα που φαίνεται να της γίνεται συνήθεια.

H ομάδα της Πάτρας γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον “πρωτάρη” Εθνικό Σκουλικάδου και εφόσον δεν κερδίσει το Τσιλιβή στο “Φώτης Αραβαντινός” την τελευταία αγωνιστική είναι πολύ πιθανό να τερματίσει ακόμα και στην τελευταία θέση. Η ιστορική ομάδα ευελπιστεί σε αναδιάρθρωση για να μην επιστρέψει στο ερασιτεχνικό της Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό μέρος το Σκουλικάδο προηγήθηκε στο 4′ με τον Νικολακόπουλο, ενώ στο 9′ ο Δαδάκος σημείωσε το 2-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 47′ έκανε και το 3-0, ενώ το μόνο που μπόρεσε να κάνει η πατρινή ομάδα ήταν να μειώσει με τον Κωνσταντινίδη στο 62ο λεπτό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νεόφυτος Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας- Ιθάκης) με βοηθούς τους Μπουρίκα Ηλ. και Παναγιώτη Νικολόπουλο από τη Μεσσηνία.

Συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Νόλης Δ.): Παπαδόπουλος Γ., Γιακουμέλος Π. (63′ Γιακουμέλος Π.), Κυριαζόπουλος Γ., Βαρδάκας Π., Λαμπρόπουλος Ι., Σταμούλης (81′ Μουσάϊ) , Μεταξάς, Πίντο, Δαδάκος (76′ Σπίνος Δ.), Ντα Σίλβα, Νικολακόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης Σ.): Κοντογιώργης, Κωνσταντινίδης Ν. , Σμπόρας Κ., Κατριβέσης, Παναγόπουλος Η., Αγουρίδης Δ., Σκούμης (78′ Πολυχρονόπουλος), Κουτσαντώνης Α. (59′ Κωνσταντινίδης Κ.), Βέρρας Φ., Αποστολόπουλος Ι. (78′ Καρύδης), Ντίνος Κ.