Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά τον αγώνα της Περιβόλας

NIΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής Καρδίτσα Ιαπωνική)
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο. στο οποίο πιστεύω ότι δεν ήμασταν συνεπείς, ισορροπήσαμε στην άμυνα και μπήκαμε στον ρυθμό του αγώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε σκληρά στις λεπτομέρειες. Πήγαμε την μπάλα εκεί που θέλαμε, αστόχησε ο Μπιουκάναν στη βολή και παρότι πήραμε το επιθετικό ριμπάουντ, κάναμε λάθος στο φινάλε. Η κατοχή πέρασε στον Απόλλωνα και με τις δυο βολές του Σταρκς πήρε τη νίκη.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Απόλλωνα, που τις δύο ημέρες που βρεθήκαμε στην Πάτρα μας παρείχε τα πάντα. Τους ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον β΄ γύρο».

ΝΙΚΟΣ ΒΕΤΟΥΛΑΣ (Προπονητής Απόλλων Carna)
Ο προπονητής Νίκος Βετούλας, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ στην Καρδίτσα να επιστρέψει γρήγορα στην κανονικότητα και στη φυσική της έδρα, αφού έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία. Για το παιχνίδι με τη νίκη νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με δεδομένο ότι ήταν πρεμιέρα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό βλέπουν τι γίνεται, είδαμε τι συνέβη στην 1η αγωνιστική στη Basket League. Κρατάμε τη νίκη και τη διάθεση στο αμυντικό κομμάτι, ειδικά στο β’ μέρος. Φυσικά υπάρχουν πράγματα, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στην επιθετική μας λειτουργία. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος της χρονιάς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε πολύ στις κρίσιμες κατοχές στο τέλος».